Szerintetek a göndör vagy az egyenes haj jobb? és a csőtopp vagy a pántos toppok jobbak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 13:45
1/7 anonim válasza:
Sztem göndör és egyenes haj is lehet szép:) Bár sokat számít, h kinek melyik áll jobban.
Toppok közül pedig nekem egyértelműen csőtopp:)
2/7 anonim válasza:
egyenes haj,pántos topp, a göndör is tetszik de inkább az egyenes,a hullámost meg utálom
3/7 anonim válasza:
egyenes haj(nekem is ilyen) szerintem könnyebb göndöríteni néha, mint egyenesíteni, és csőtopp jobban tetszik
18/L
5/7 anonim válasza:
göndör, hullámos haj és a pántos topok jobban tetszenek
6/7 anonim válasza:
Egyenes haj és a csőtop jobb szerintem. :D
7/7 anonim válasza:
Szerintem a hosszú hajnál a göndör szebb, de ha rövid és tépett, akkor az egyenes szebb. És szerintem mindkettő, a toppok közül. A csőtoppot is szeretem, és a pántosat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!