Nem tudtok rá vmi módszert hogy hogyan kell hízni?
köszi minden választ. a szüleim kicsi korukban vékonyak voltak, de most már nem igazán. Szegény, 35 kg az eléggé kevés, én 38 vagyok, de én csak olyan 160 cm, eléggé alacsony. tetris, ha tudnál adni elfogadnám:)
utolsó válaszoló: ne kívánd, nem olyan jó mint ahogyan gondolod...:(
ööööööö, igen, a sport..............kiskoromban rendszeresen sportoltam, évekig, de akkor is feltűnően vékony voltam. a másik dolog h utálok sportolni, de nem vagyok egy egész nap a szobában kockuló valaki. faluban lakok, kertes házban. busszal járok suliba. vannak álataink. szoval mozogni azért szoktam. sportolni azért utálok mert béna vagyok mindenbe (kivéve tollas:)) de tényleg: nem tudok gyorsan futni, nem focizok, kézizek, röpizek jól. És amiben nem vagyok jó, azt utálom. és mivel már régebben sem hatott a sport (kicsinek jó voltam, de úgy látszik maradtam azon a szinten) ezért nemfogok most sem sportolni. Főleg h majd jövőre nekem is mindennapos tesi lesz :( :( .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!