Nagyon korpás lett a hajam és még ez nemfordult elő velem. Minden sampont kiprobáltam de nem használt. Tudtok valmi jo modszert rá?
Ez így kevés infó.
Mikor kezdődött? Milyen sapmponokat használtál, és mennyi ideig?
Meg kell találni az okot, és azt kell kezelni, más tartósan nem használ, ez a tapasztalatom.
Nekem a Nizoral vált be, és sok más embernek is, mert leggyakoribb a gomba elszaporodása miatti korpásodás. Ha még nem használtad, próbáld ki szerintem. :)
Festett, főleg szőkített hajnál is megesik, kiszárad a fejbőr, allergiás vagy valamire. Hajlakkot, hajformázót használsz? Könnyen okozhatja az is.
Mikor elkezdődött, változott valami? Új termék, vagy ilyesmi?
Ha csak pár hete ilyen, akkor az is lehet, hogy megfázott a fejbőr, elmúlik magától - bár tudom, sokan tagadják, hogy ilyesmi létezik egyáltalán, de tapasztaltam sajnos. -.-"
Az előzők által írtakat próbáld ki, hátha használ valamelyik, de szerintem ha nagyon korpás a fejed, akkor inkább kérj egy időpontot a bőrgyógyászatra, könnyebben megoldódik a gond.
De ha írsz konkrétabbakat, hátha konkrétabban is tudunk segíteni! :)
nekem működik a hedensoldersz ;D
(Head'n shoulders)
heti 2X ecetes vízzel lemosni: hajmosás után ráöntöd a fejedre, belemasszírozod, én pár perc után lemosod bár van aki nem mossa le. kb fél liter vízhez 1 evőkanál normál ecet is jó
Dr. immun csalán hajcsepp: nekem már önmagába is bevállt, de egész termékcsaládja van ha jól tudom van samponja is esetleg kipróbálhatod a hajcseppet és a dr immun sampont egyszerre, gyógynövényboltba, de sztem patikába is lehet kapni
akkor nizorál sampon, ez patikába lehet csak megvenni, de ami még jó az a psorioderm sampon, korpás hajra ezt is patikába lehet venni, próbáld ki őket, persze ne egyszerre használd őket:)
kb.1hónapja kezdődött amióta fodrásznál voltam
figyi nem lehet hogy nem is korpa? ne haragudj de lehet érdemes megnézned nincs e a hajadba tetű. A fodrász eszközei ha nem voltak tiszták előfordulhat....és 1000 más betegség is, de menj el bőrgyógyászhoz, de valakivel nézesd meg a tetveidet hátha az van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!