Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon korpás lett a hajam és...

Nagyon korpás lett a hajam és még ez nemfordult elő velem. Minden sampont kiprobáltam de nem használt. Tudtok valmi jo modszert rá?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 21:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nekem a fodrászom ajánlotta hogy hajmosáskor mikor bevizezem a hajam masszírozzam be a fejbőröm babaolajjal utána mossam le bármilyen samponnal. A harmadik alkalom után nekem elmúlt.
2012. jún. 4. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Én almaecettel öblítgettem minden hajmosásnál ez egy éve volt azóta lekopogom, nem volt korpás a hajam.
2012. jún. 4. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez így kevés infó.

Mikor kezdődött? Milyen sapmponokat használtál, és mennyi ideig?

Meg kell találni az okot, és azt kell kezelni, más tartósan nem használ, ez a tapasztalatom.

Nekem a Nizoral vált be, és sok más embernek is, mert leggyakoribb a gomba elszaporodása miatti korpásodás. Ha még nem használtad, próbáld ki szerintem. :)

Festett, főleg szőkített hajnál is megesik, kiszárad a fejbőr, allergiás vagy valamire. Hajlakkot, hajformázót használsz? Könnyen okozhatja az is.

Mikor elkezdődött, változott valami? Új termék, vagy ilyesmi?

Ha csak pár hete ilyen, akkor az is lehet, hogy megfázott a fejbőr, elmúlik magától - bár tudom, sokan tagadják, hogy ilyesmi létezik egyáltalán, de tapasztaltam sajnos. -.-"

Az előzők által írtakat próbáld ki, hátha használ valamelyik, de szerintem ha nagyon korpás a fejed, akkor inkább kérj egy időpontot a bőrgyógyászatra, könnyebben megoldódik a gond.

De ha írsz konkrétabbakat, hátha konkrétabban is tudunk segíteni! :)

2012. jún. 4. 23:32
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem működik a hedensoldersz ;D

(Head'n shoulders)

2012. jún. 4. 23:33
 5/11 anonim ***** válasza:

heti 2X ecetes vízzel lemosni: hajmosás után ráöntöd a fejedre, belemasszírozod, én pár perc után lemosod bár van aki nem mossa le. kb fél liter vízhez 1 evőkanál normál ecet is jó

Dr. immun csalán hajcsepp: nekem már önmagába is bevállt, de egész termékcsaládja van ha jól tudom van samponja is esetleg kipróbálhatod a hajcseppet és a dr immun sampont egyszerre, gyógynövényboltba, de sztem patikába is lehet kapni

akkor nizorál sampon, ez patikába lehet csak megvenni, de ami még jó az a psorioderm sampon, korpás hajra ezt is patikába lehet venni, próbáld ki őket, persze ne egyszerre használd őket:)

2012. jún. 5. 01:42
 6/11 A kérdező kommentje:
kb.1hónapja kezdődött amióta fodrásznál voltam.és nagyon viszket is ajánlottak egy gélt amit ma próbáltam először remélem segit.amugy fekete hajam van és nagyon látszik rajta és ilyen még nemfordult elő.ja és baba sampont használok.
2012. jún. 6. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:

kb.1hónapja kezdődött amióta fodrásznál voltam

figyi nem lehet hogy nem is korpa? ne haragudj de lehet érdemes megnézned nincs e a hajadba tetű. A fodrász eszközei ha nem voltak tiszták előfordulhat....és 1000 más betegség is, de menj el bőrgyógyászhoz, de valakivel nézesd meg a tetveidet hátha az van

2012. jún. 7. 13:30
 8/11 A kérdező kommentje:
nem nem ez nem tetü rendes hulló száraz korpa
2012. jún. 10. 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
és mekkora? rendes normál méretű? vagy nagyobb? viszket? vagy különösebben nem? mit mondott a bőrgyógyász? amiket fentebb leírtam azok mind jók, nekem pikkelysömöröm van a fejemen, és azt tartom kordába. De ha az egész fejed korpás és viszket akkor nem pikkelysömör. Én véresre tudom kaparni, szó szerint véresre, és gyorsabban is korpásodik, ezért tudom már hogy mik a hatásosak és mi az ami kamu módszer. Probáld meg: ecetes víz, nizorál, psorioderm, dr.immun hajcsepp esetleg seborin hajszesz, ezek közül valamelyiknek le kell mosnia ha csak sima korpáról van szó, ja és legalább heti 2-3x hajat mosni. Ha nem hatásos ezek közül egyik sem akkor biztos hogy a fejbőrőddel van valami.
2012. jún. 11. 01:05
 10/11 A kérdező kommentje:
olyan elég nagy méretü korpa már nemnagyon viszket eleinte nagyon viszketett
2012. jún. 12. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!