Tegnap dél óta fáj a fejem az időjárás miatt. (Más bajom nincs. ) Már minden gyógyszert kipróbáltam (4-6 óránként), amit ismerek, egyik sem használt. Cataflam, Algopyrin, Algofelx, Quarelin megvolt. Mit csináljak még?
Koncentrálnom kéne, de nem bírok. Muszáj dolgoznom!
Légyszi csak recept nélküli cuccot javasoljatok, munkaidőben csak a patikáig tudok kiszaladni.
A vízivás bőven megvolt (mindig sokat iszom), a kávét sajnos nem bírja a szívem, de ittam egy bazi erős teát.
Még mindig fáj. Talán tompábban, de nagyon idegesítően.
Köszi a választ.
Én is megnéztem (tegnap). Kimondottan front nem volt, de melegfronti hatás igen, oda volt írva, hogy melegfrontra érzékenyeknél lehetnek panaszok. Úgyhogy nem ráforgtam. :)
Amúgy délután már nem vettem be semmit, mondván, úgysem használ. Késő este elmúlt magától. :)
Nekem meg csak melegfrontkor szokott fájni (vagy melegfronti hatáskor), meg néha amikor megjön, de olyankor ritkán.
Megfigyeltem még, hogy ha nem eszem húst (egyébként nem vagyok vega - sajnos), akkor frontkor sem fáj. Próbáltam nyáron nem enni húst, de nem jött be, mert szénhidráttal pótoltam és elkezdtem hízni. :(
A Béres Antifront egyébként nekem nagyon bevált, de félek állandóan szedni, hiába gyógynövényes, mégiscsak gyógyszer. Front előtt pár nappal kell elkezdeni szedni, de mivel sose tudhatjuk, mikor lesz front, gyakorlatilag folyamatosan kellene. Nyáron szoktam csak venni, mert télen sokkal kevesebbet fáj a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!