Ti nem aggódtok h eltelik felettetek az idő és pár év múlva lehet már nem lesztek ilyen szépek?
Figyelt kérdés
Én fiúként ilyeneken agyalok, h mi lesz ha nem tudok becsajozni és kitudja mi lesz pár hónap mulva.. lehet vmi vegyi felhő erre jön v mérgező kaják miatt lerobbanok és akk már nem is lehet soha jó nőm :S2012. nov. 13. 20:49
1/49 anonim válasza:
Nem és te se aggódj ezen. Egy férfi még 40évesen is tud magának huszonéves bigét akasztani:P Fordítva viszont ez nem mondható el.
2/49 anonim válasza:
Nem mert most is ronda vagyok.:s /L
3/49 A kérdező kommentje:
:(
2012. nov. 13. 21:07
4/49 A kérdező kommentje:
és van barátod?
2012. nov. 13. 21:07
6/49 A kérdező kommentje:
én kb 10-el több
2012. nov. 13. 21:19
7/49 betlindis válasza:
férfiaknak felesleges ilyesmiken aggódni, 40-50 évesen is simán becsajozhatnak.
szerintem nőknek is felesleges lenne ezen aggódni, ha törődnének magukkal eleget, csak náluk több ok jön elő az évek során, amit felhozhatnak, hogy miért nem teszik...
8/49 anonim válasza:
Ha az emberek odafigyelnek magukra nagy baj nem lehet, hacsak nem genetika vagy valami súlyos baleset. De tudjuk kontrollálni valamennyire. Én is félek ettől, de igyekszem kihozni a legtöbbet magamból nem csak most, később is.
9/49 anonim válasza:
Hát azért,ha egy nő elmúlt 30 a pasik már kezdik huzigálni az orrukat(akkor is,ha amúgy jól néz ki)...
10/49 A kérdező kommentje:
Nekem tök szar kedvem van emiatt :|
2012. nov. 13. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!