39 hetes kismamák! Hogy vagytok? Aggódtok valamiért?
Sziasztok!
Holnap töltöm be a 39ik hetet. Első baba lesz. A szüléstől magától nem félek (ami érdekes), mondjuk eleve az elejétől ezt tudatosítom magamban!
Viszont amiatt "izgulok" ,hogy felismerem-e a fájásokat, nem fogom-e összekeverni a keményedéssel...- nem szeretnék idő elött bemenni a kórházba, hogy hülyének nézzenek és hazaküldjenek :)
És izgulok amiatt, hogy lusta lesz-e, vagy időben jön.
Egyébként ha ráhúz, akkor a kiirt nap után minden nap van NST? És mikor van utána magzatvíz vizsgálat? És hogyan zajlik?
Köszi nektek!
Szia, én 38 hetes vagyok 3. babával.
Nem hiszem, hogy össze fogod keverni a fájásokat bármi mással. Anno az első szülésznőm azt mondta, hogy a fájásokat mindenki felismeri :) És igaza van, azért a többség tényleg!
Ha érzed valamit, csüccs be a zuhany alá, ha nem múlik, akkor azok fájások!!! Nézd az órát, ha elég rendszeresek, akkor irány a kórház.
Nálunk a 40.hét után 2 naponta kell menni, de ez szerintem mindenhol máshogy működik. Nálunk nem magzatvíz vizsgálat van, hanem flowmetria.
Drukk, könnyű szülést!
Köszi a válaszokat csajok, megnyugtattatok, hiába első baba, akkor valószínűleg fel fogom ismerni a fájásokat :)
Sok boldogságot, és könnyű szülést nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!