Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki valamiért nem...

Van olyan aki valamiért nem bírta a pocaktartó övet? Melyik verziót ajánljátok?

Figyelt kérdés

Amúgy is derékfájós vagyok, a dokim azt mondta nincs ellene, ki lehet próbálni. De nem két fillér, szóval jó volna tudni, hogy ha veszünk, akkor fogom e tudni hordani.

Addig csak jót olvastam róla. Viszont mikor testvéremmel beszélgettünk róla, akkor mondta, hogy csak a kicsi is tűrje. Van már babája, de ő nem ismeri, nem használt ilyen övet. Ezzel egy kicsit belerakta a fülembe a bogarat...

Meg melyik verziót ajánljátok? Láttam neten olyat ami szinte csak egy pánt a pocinál meg olyat amit a vállra kell felrakni (nem tudom jobban megfogalmazni, 2. kép).

A pántos: [link]

Vállra felrakós: [link]

2012. júl. 16. 09:55
 1/8 A kérdező kommentje:

Na meg a méretet honnan tudjam, ha csak neten tudunk rendelni, hogy hányas a jó?

Mikortól ajánljátok a hordását?

16+1 hkm

2012. júl. 16. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Én hordtam az ikrekkel, jó volt. Nem zavarta a babákat és tartott is. Anita, utolsó itt az oldalon. Méretre ebből javaslom, hogy eggyel nagyobbat próbálj mint alapba amilyet hordasz, mert úgy jársz mint a képen, kilátszik a tépőzár. Nekem fekete van, máshol is lehet biztosan venni, nézz utána esetleg.

Kívül is lehet hordani, mutatós szerintem.

[link]

2012. júl. 18. 07:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is inkább az Anitákra szavazok, a 1700 -as és az 1701-es a tökéletes, kinek melyik passzol az ízléséhez. Mindenesetre én magpróbálnék valahogyan eljutni egy boltba hogy felpróbálhassak egyet.

Az a sok pántos amit falraktál durva, biztosan kényelmes, de képzeld a párod helyébe magad... Egy ilyenben nem olyan vonzó egy nő, még akkor sem ha a ruha alatt van (érzi ha megsimogat).

Én a magam rászéről a Brendonba szeretnék eljutni, ott van választék. Egy csomó mindnen spórolok, de ezen nem szeretnék. Majd írd meg hogy melyiket választottad, és mi tapasztatalt!

2012. júl. 18. 08:22
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ilyen van,nagyon kényelmes h fogja az egész hasat. nem kényelmetlen és nem zavarja a babát mert nyúlik,vagyis ha leülsz se nyom. nekem 2 császárom volt már, a heget sem zavarja. én 75kg vagyok most,az L-es jó. ami csak 1 pánt,az nekem nem volt kényelmes.

2012. júl. 18. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia, én a 35. hétben vagyok és ilyet hordok a 14. héttől:

[link]

Én nagyon szeretem. Első baba, de hamar lett pocim és volt, hogy enélkül le kellett üljek egy 10 perces séta után is, mert annyira húzott lefelé a hasam, hogy meg is fájdult. Akkor vettem a pántot és a mai napig hordom, hiszen tépőzárral állítható. Ciki, vagy sem, én használtan vettem a vaterán, de szép állapotban. Kimostam és imádom. Boldog babavárást :)

2012. júl. 18. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet hordok, és nekem bevált.

2012. júl. 18. 10:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az egyik általatok linketl oldalnál észrevettem egy mérettáblázatot is. Ráklikkeltem, hát ott azt hozta ki, hogy vagy M (40-es) vagy L (42-es) méretre van szükségem. Szóval ezt tényleg előbb próbálni kell.

A csak szó szerint pántosnál (1701) én is attól félek, hogy nem lesz kényelmes. Szóval inkább az 1700-as verzió felé hajlok, de majd a próba segít, csak még nem tudom hol.

2012. júl. 18. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagy súlynál kellenek a váll-pántosak (ikerterhesség), normál terhességnél elég a sima. Ugyan ilyen hatása van amúgy a pocak alatt hordható vastag pántos nadrágoknak/szoknyáknak.
2012. júl. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!