Békéscsabán melyik nőgyógyászt ajánljátok és miért?
Kisbabát várok, és még nem döntöttem, kit válasszak.
Köszönöm a válaszokat!
Én dr. Róna Istvánt ajánlom több okból is.
1. a szakma nagyja, több évtizedes tapasztalattal és rutinnal rendelkezik
2. a genetikai ultrahangokat kizárólag ő végezheti el
3. tudom, nem annyira fontos szempont, de azért mégis, hogy a rendelője nagyon kellemes barátságos, csökkenti a félelmet és a feszültséget, ami esetleg felmerülne a várakozás során (szól a zene, aranyos 4D babafotók vannak kirakva, higiénikus mosdó stb.)
Maczó dokihoz jártam régebben, de vele nem voltam megelégedve. Nem adott semmilyen leletet arról, hogy ott jártam, azt sem tudtam mekkora a magazatom, mert semmi papírt nem adott.
Majd megadta a telefonszámát, hogyha bármi gond van nyugodtan hívjam. Hát, amikor éppen elvetéltem és azt sem tudtam mi van, többszöri próbálkozás ellenére sem lehetett elérni - munkaidőben. (persze, lehet, hogy épp műtött, de különböző időpontokban próbáltam addig, amíg nem értem be a kórházba)
Akit még esetleg ajánlanék, az Baukó dr. Ő szokott a terhesgondozáson lenni és nagyon kedves, érdeklődő, segítőkész. Róla csak jókat hallottam.
Én is pont róluk hallottam jót, Maczóhoz jár barátnőm is, (én ezért nem szeretnék hozzá, bonyolult, de ez van) Róna szakmaisága hihetetlen, 4D-re hozzá megyünk majd, Baukót pedig megpróbálom elérni.
Köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!