Valamiért gyomoridegem van, feszült és nyugtalan vagyok. Bevehetek egy fél Frontint? 27 hkm
Betegtájékoztató: "Terhesség és szoptatás
A Frontin a terhesség első harmadában nem alkalmazható, mivel fokozza a magzati fejlődési rendellenességek előfordulási gyakoriságát, a terhesség további részében csak szigorú egyedi orvosi elbírálás után szedhető.
Szoptatás alatt nem szedhető, mivel az anyatejbe átjut."
Én inkább innék egy citromfű teát.
Szerintem inkább ne!
Szedtél a terhesség előtt is,vagyis folyamatosan szeded? Mert ha most csak úgy beveszel fél szemet nem hiszem hogy sok haszna lesz!
Az ilyen típusú gyógyszerek a terhesség első harmadában egyáltalán nem,utána csak orvosi felügyelet mellett alkalmazhatók!
Igyál inkább egy teát,és pihenj le.
Én pánikbeteg lettem a terhesség alatt és jó néhány durva rohamon is átestem. Nekem orvos írta fel, de nem szedtem, mert nem akartam ártani a babának, inkább kibeszéltem magamból a dolgokat. És nekem bevált.
Szóval ha te csak úgy magadtól gondoltad el, hogy beveszed, akkor inkább beszélgess valakivel vagy igyál egy nyugtató teát, de ne szedj ilyenkor gyógyszert.
A 10 hónap kimaradás frontin esetében semmi esetre sem sok. AZ pont, hogy alkalmilag is kíválóan ható gyógyszer.(Főleg, ha ilyen régen vett be valaki belőle. ) Olyan mint a fejfájás csillapító.
Rendszeres szedés mellett nem hat egy idő után ugynaz az "adag".
Ez csak magára a gyógyszerre való reagálásaom.
Igyál citromfű teát! És mosoly!!! :) Attól elmúlik a gyomorideg!!! :)))
Na nézd csak mit találtam neked! A méhszáj állapota miatt 2 naponta be kell vennie egy fél frontint , 26 hetes kismamának! 4 vagy 5. válasz. :) Akkor 1-2 fél szem biztos nem árt. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!