Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki ha rágom a lábkörmöm?

Ciki ha rágom a lábkörmöm?

Figyelt kérdés
Általában fürdésnél csinálom a lábkörmöm rágását, pontosabban "vágását". Azért csinálom így mert amikor csipesszel csinálom akkor bevágom folyton, ollóval meg nagyon nehézkes. Szerintetek ez ciki? Értelmes válaszokat kérek, előre is köszönöm!

2012. nov. 10. 04:30
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
szerintem inkább vicces. tesóm is meg én is rágtam a lábkörmöm régen, csak most már nem vagyok olyan hajlékony. de inkább te se rágd, tudod mennyi baci van ott? és hiába mosod, a körmöd alatt méginkább vannak, meg ugye egész nap zokniban vagy, többször beizzad...gondolj erre. le leget azt vágni rendesen körömvàgóval is.
2012. nov. 10. 06:20
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Gusztustalan és gyerekes. Tanuld meg levágni ollóval, de egyenesre, mert ha nagyon bemész a sarkoknál, belenő a húsba. Vagy vegyél egy körömvágó csipeszt, azzal könnyebb. Amúgy ha kicsit bénára sikerül még mindig reszelheted is. De ne rágd, mert brutál undormány! :D
2012. nov. 10. 07:56
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Nekem ilyen még életemben nem jutott eszembe. Szerintem igen, ciki, ezt inkább majd ne reklámozd a baráti körödben..
2012. nov. 10. 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
még sosem hallottam ilyenről, de gondolom csak egy rossz szokás amiről le lehet szokni. Ha több milliárd ember megtanult ollóval és csipesszel lábkörmöt vágni, van esélyed neked is ;)
2012. nov. 10. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Rágod a lábkörmödet? Ugye csak viccelsz?

menj pedikűröshöz :O

2012. nov. 10. 16:56
 6/12 A kérdező kommentje:

10:56, nem viccelek.

Köszönöm az eddigi tanácsokat mindenkinek, lehet leszokok róla, nem lesz nehéz, aszthiszem! :)

2012. nov. 11. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem csak ollóval lehet ám. Azzal tényleg nehézkes. Én nem is tudom, hogy minek nevezzem amivel vágom... talán drótvágó? Csak körömvágáshoz használom, semmi máshoz, és sokkal kényelmesebb mint egy olló. Szerezz egyet valahonnan te is. Nem finom a köröm (bár bevallom, én még nem kóstoltam).
2012. nov. 14. 14:43
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

És nem aszthiszem... akkó mánnn inkább asszem, asziszem, vagy valami. De aszthiszem?

Na mindegy, ízlések és pofonok.

2012. nov. 14. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Valami ilyesmit értettem drótvágó alatt:

[link]

2012. nov. 14. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Csípőfogónak hívják ama bizonyos tárgyat.
2012. nov. 14. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!