Rágom a körmömet! Mit tegyek?
Ez olyan szörnyű, hogy ilyen helyeken nem engedik a műkörmöt...Nekem 12 évesen már volt.Mondjuk nem is járnék ilyen suliba sosem.
De tudom nem ez volt a kérdés.
Vannak olyan átlátszó körömlakkok amiknek borzasztó keserű ízük van,vegyél olyat,pontosan körömrágás ellen vannak kitalálva:)))
A keserű ízű körömlakkok beválhatnak, gyógyszertárban vegyél.
Első: neked 12 évesen műkörmöd volt? Körömrágás miatt, vagy csak úgy?
Nekem nem vált be a keserű körömlakk, ugyanúgy lerágtam...
Majdnem 20 évig rágtam, másfél hónapja hagytam abba.
(Műkörmöt rakattam fel én is, de nem bírta sokáig, szóval nem az akadályozott. Qrva nagy akaraterő kellett hozzá, 1 hétig esténként én is idegbeteg voltam, mert hiányérzetem volt. A "trükkök" nem feltétlenül megoldások, neked kell eldöntened, hogy leszokj róla...)
23L
Törekedj arra, hogy szép körmöd legyen.
Ha rágod akkor csúnya a körmöd.
Rágózás sem segít? Hallottam olyat is, aki leragasztotta a körmeit. Egyáltalán nem esztétikus, de éjjelre jó lehet...
Első: neked 12 évesen csináltak műkörmöt?? Milyen körmös az, aki 12 éves kislánynak csinál műkörmöt? Minimum 14 év...
Akaraterő!!! Ennyi kell. Tényleg gondolj arra, hogy milyen jó lenne, ha szépek lennének a körmeid!
Én mindig is folyamatosan rágtam a körmöm (reggel, este, bármikor...), aztán 2 éve sikerült leszoknom. Felkentem ezt a körömlakkot is, részben ez is segített. Bár gyakran ugyanúgy lerágtam, de néha arra jó volt, hogy csak emlékeztessen arra, hogy ne rágjam. Szóval megakadályozta, hogy ne rágjam le ösztönből a körmeimet, mert gyakran már fel se tűnt, hogy mit csinálok. Most mondjuk pár hónapja visszaestem... :S
Mindenesetre hajrá neked, meg tudod csinálni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!