Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rágom a körmömet! Mit tegyek?

Rágom a körmömet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
12 vok és egyházi suliba járok ezért műköröm stb. KIZÁRVA! csak este ha nem tudok aludni, akkot elkezdem rágni! HELP!
2011. dec. 25. 23:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! már egy napja nem rágom :)))
2011. dec. 27. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Zselés tip? Ha pici rövidre csináltatjátok, akkor észre se lehet venni. Persze, ha bírja a körmöd! Lehet, nem segít, de elmesélem a történetem. :D Emlékszem, amikor elsőnek láttam, hogy másoknak sokkal sokkal szebb a körmük mint nekem. Eldöntöttem, hogy leszokok a rágásról. Ez idáig oké volt, 1-2 hétig így mindig bírtam. Aztán elkezdtem DM-be járni, és nézegetni a lakkokat... Ott voltak ilyen körömerősítő, körömnövesztő, ilyen fújj lakk is, stb.. (az a keserű:D) mindegyiket beledobtam a kosaramba (összvissz 3000Ft volt, vagy kevesebb), hazamentem, és bekentem elsőnek körömnövesztővel, és amikor megszáradt, tettem rá keserűt. Olyan szépen nézett ki, hogy nem volt szívem rágni. Amikor meg mégis lett volna, az a keserű lakk rohadtul elvette tőle a kedvem. Pár nap alatt valamennyire meg is nőtt, és erős is lett a lakktól. Csodálkoztam, hogy nekem ilyen szép is lehet a körmöm, és még leszokni is sikerült! Nem tudok tanulságot mondani, csak azt, hogy kitartás!
2011. dec. 28. 12:22
 13/17 anonim válasza:
nekem is volt 12 évesen műkörmöm semmi nincs abban -.- és gondolom neki nem több évig tartó volt ;)
2011. dec. 29. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmi nincs abban, csak annyi, hogy 12 évesen iszonyat ribancos : )
2011. dec. 30. 23:20
 15/17 anonim válasza:
Mert?-.-"
2012. jan. 4. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Elnézést az offért... Nekem is volt 12 évesen műkörmöm, ilyen pici, természetes volt, nagyot sose szerettem. Pont azért, hogy ne látszódjon a csúnya körmöm, mert nem mertem mutogatni, állandóan dugdostam, és sírógörcsöt kaptam, ha valaki meglátta, és pár nap után, vagy hét után, ami után levettem, sokkal szebb, és hosszabb volt a körmöm, csak vékony, de azt simán meg tudtam oldani. Egyáltalán nem r.bancos.
2012. jan. 7. 04:44
 17/17 anonim ***** válasza:
én is rágtam egy ideig :) pontosabban 5 éves korom óta :D mostanában már nem ...decemberben vettem magamon erőt és azt mondtam,nem rágom többet! és mikor megnőttek nagyon megtetszettek és mostmár eszembe se jutna hogy lerágjam L/15
2012. jan. 25. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!