Hogy ne rágjam a körmömet? Már nagyon régóta rágóm. Több mint 7 éve
nekem úgy sikerült leszoknom, hogy ki volt festve a körmöm, és ha elkezdett lekopni, ha csak átlátszó lakk volt rajta, akkor is,újra kellett festenem, mer ha nem volt rajta, mindig elkezdtem rágni. amíg ki volt festve, eszembe nem jutott.
de vannak erre a célra való keserű lakkok, patikában lehet kapni.
Én már 7éve nem rágom a körmömet. S nem kellett hozzá se körömlakk, se műköröm
2 dolog volt: A rágózás és a szotyi evés.
Így lefoglaltam magamat, hogy ne rághassam a körmömet. Persze iskola időben (tanításórán) nem rágtam a körmeimet (féltem, hogy nem lesznek barátaim, kicsúfolnak ezért).
Utcán és leginkább otthon rágtam a körmeimet.
Azóta megerősödtek, szépek, hosszúak. S mindenki kérdezi: Műköröm? vagy Hol csináltattad a műkörmeidet. vagy Milyen műköröm (tipp)?
S mosolygok rajta. :)
Különben létezik olyan körömlakk, ami kifejezetten körömrágós személyeknek találták ki.
Meg kell tudnod fejteni, hogy vajon miért tör rád a körömrágás.
Sok sikert hozzá! Ne add fel!! S minden akarat kérdése! - szerintem
énis nagyon sokáig rágtam.... aztán rájöttem egyik nap h úristen milyen csúnyák már.
azóta mindig festem. és amikor nincs kifestve még csak eszembe se szokott jutni h rágjam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!