Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen festekkel érhetem el...

Milyen festekkel érhetem el ezt a szőke hajszint? Már régota vagyom iylenre? 21l

Figyelt kérdés

[link]

[link]

eddig 3x festettem a hajam,mind3 csibesarga lett.

arra gondoltam,h kallos szőkitőport hasznalnam. de nemtudom hogy hogyan kellene. festekhez keverni? vagy csak egyszerüen vizhez? és mekkora az esely rá,hogy leegeti az egesz hajam a töveig?:S mert eleg vekony szalu a hajam...

és ha mondjuk vennek egy festeket,amiben van szőkitőopor,és befestenem a hajam rendesen. és neadjisten csibesarga lenne...vennek meg 1 festeket,abbol pedig ugy csinalnam,h kevesebb festek,és az egesz szőkitőpor hozaadasa...

nagyon karos lenne? kerlek segitsetek,mert mar nagyon regota szeretnek ilyn hajszint... előre is köszi szepen:)

21L

2011. ápr. 22. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
egy jó tanács: fodrász
2011. ápr. 22. 22:07
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi,de nem telik rá nagyon mostanában :/
2011. ápr. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!