Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon csúnya és száraz a...

Nagyon csúnya és száraz a bőröm elég régóta, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, de ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. :)

16 éves vagyok fiú vagyok és már több mint két éve mindig van valamelyik arcrészemen pattanás, és a hátamon is elég sok van. Senki ne mondja azt, hogy majd magától elmúlik, meg többet mossam az arcom, mert ez nem segített rajtam.

Bőrgyógyásznál voltunk, semmit nem használtak a kenőcsök.

Előző nyár végén iskola kezdette előtt, tiszta seb volt az arcom, és annyira elkeseredtem (sírtam meg minden bajom volt mint egy lánynak), hogy timsóval kentem az arcomat. Akkor elmúlt,(nem sokáig használtam max két hét) de két hónappal utána lyukacsos lett a bőröm, mitesszerek lett a pattanások helyett, és tiszta száraz meg sárgás színű a bőröm a napon. Egész nap bent ülök nem megyek ki a napra, mert az is károsítja a pattanásokat, de még is olyan sebes az arcom mint ha megvertek volna. Azt mondják, hogy ne nyomkodjuk, de mit csináljak vele? Ha nem nyomkodom ott van két hét múlva is, és ugyan olyan, max magától keletkezik rajta egy seb amikor kifakad.

Idegesít, elvagyok keseredve, mit tegyek. :(((

Ez van több mint hat hónapja, a bőrgyógyászt, már meg sem próbálom.

16F

2011. máj. 20. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj egy másik bőrgyógyászhoz és gyógyszert irass fel (Roa vagy Tenutan-nekem tenutan volt és bevált) krém:Duac gél. Aztán jöhet egy kozmetikus aki kitisztít,nyomkod.

Ne egyél zsírosat,csokit,magokat,és ami nagyon fontos igyál rengeteget naponta.Az is tisztít.És van akinek a sportolás is bevált(ártani biztos nem árt).

Nekem azt mondta a kozmetikus,hogy hetente 2x radírozzam le a bőröm de ne durva szemcséssel.Hajrá:)

2011. máj. 20. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Arcradír,agyagos pakolás ami felszívja a felesleges faggyút és segít tisztán tartani a bőrt.Ne szárítsd,mert csak rontasz a helyzeten.A végén még hámlik is majd.
2011. máj. 21. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!