Benőtt a lábkörmöm, teendő?
Figyelt kérdés
Hiába hagyom hogy a körmöm oldala túlnője a vadhúsost részt, a körmöm alatt ugyan olyan friss hús keletkezik amivel nem tudok mit tenni. Ha levágóm róla a körmöt, csak azt érem el, hogy a vadhús ráhúzódik és megint alá kezd benőni... egyszerűen nem tudom mivel "helyretenni" a vérző húsos részt..2012. márc. 10. 13:34
1/2 anonim válasza:
Engem kétszer műtöttek benőtt körömmel, tudom milyen rohadt fájdalmas tud lenni, és megkeseríti az életedet. De azt tanácsolom, ne gyakorin kérj tanácsot ezzel kapcsolatban, inkább menj orvoshoz!!!
2/2 anonim válasza:
pedikűrös, aztán orvos! ha magadnak piszkálod, még jobban elcseszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!