Nyelvpiercing lenyelése után mi a teendő?
Nem vettem észre, hogy lazára van becsavarva a nyelvpiercingem és véletlenül evés közben lenyeltem. Ilyenkor mi a teendő? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mennyi idő kell a nyelvnek ahhoz hogy beforrjon?
A bunkó válaszadók kíméljenek ha kérhetem. De ha van a lecseszésemre 3 felesleges percetek, örülök, hogy rám szánjátok, PEACE!
Én biztosan be lennék kicsit parolva amiatt, hogy lenyeltem, az azért nem túl kicsi szárat, de reménykednék, hogy két ürítés után, már nem lesz bennem.
A beforrás pedig.. ismerősömnek egy éjszaka alatt beforrt, más pár nap után ugyanúgy vissza tudta tenni. Ezt Tőled és a szervezetedtől függ.
Drága munkásember, nem tudom, hogy hétvégén dolgozol-e.
A helyedben ennék sok rostosat, pl. lencsét, búzakorpát, sok folyadékkal, reggel egy joghurt-őszibarack-kávé kombót benyomsz, és ha nem került elő a pc-d, akkor irány az orvos, mert valahol elakadt.
Bármikor a nap folyamán a legenyhébb fájdalmat érzed gyomor-bél tájékon, hanyatt-homlok rohanj orvoshoz.
A melóhelyedre meg betelefonálsz, hogy be kell menned ügyeletre, és nem kell bővebben kifejtened. Ha mégis, akkor megmondod, hogy lenyeltél egy fémdarabot, és fáj a hasad, nem kell nekik bővebben kifejteni, magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!