Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép szemem van?...

Szerintetek szép szemem van? És milyen szinű szerintetek? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 12. 23:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
16:06os vagyok. Amúgy szerintem pont a Te szemedre mondják h mandula formájú...
2009. aug. 13. 17:49
 32/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sminkelési tanácsot...

Mge az utolsó elötti válaszólónak és és az utolsónak is...:)

2009. aug. 13. 21:23
 33/41 anonim ***** válasza:

De könyörgöm, mit gondoltál? Ha nem bírod a kritikát, ne tegyél fel ilyen kérdést. Elmondták a véleményüket, hiába erősködsz, hogy mennyire szép vagy, hogy sok embernek tetszik, minket ez nem érdekel, a szemedről kértél véleményt. Mivel nem ismerünk, minket nem kell tukmálnod az önnyomatással, ha tényleg szép vagy, akkor örülj neki, ha meg nem, akkor meg ne győzködd itt magad.

Amúgy szerintem átlagos szemed van, ami nem azt jelenti, hogy csúnya, de nem is azt, hogy különleges. Igazából hülyeség ez a "szép a szemem?"-mánia, rohadtul nem foglalkoztam azzal, hogy milyen a szemem, aztán 15 éves koromban jött a kérdés egy nagyobb társaságtól, hogy nincs-e bennem ázsiai vér, mert nagyon különleges vágású szemem van. Na bumm, nézze, akinek tetszik, én csak annak örülök, hogy (valamennyire) jól látok, aztán kész. Nem kell azon felszívni magad, hogy nem tetszik az itt megkérdezett embereknek, el kell fogadnod, hogy nem mindenki ájul el egy átlagos szemtől. Nyilván egy barát, vagy egy rokon nem fogja azt mondani, hogy átlagos.

2009. aug. 14. 00:14
 34/41 anonim ***** válasza:

nekem még mindig nagyon teccik :$*-* :))

a szemöldököddel meglehet még variálni. de maga a szem tényleg csodás

2009. aug. 14. 00:18
 35/41 anonim válasza:
A szemeddel nincs semmi gond, de a szemöldököd szerintem is túl vékony, ez építő jellegű kritika lenne :)
2009. aug. 23. 13:53
 36/41 anonim ***** válasza:
sztem is szép szemed van ;) és egyáltalán nem malacszemű! :)
2009. aug. 24. 20:38
 37/41 anonim ***** válasza:

Nem rossz. :)

Azokkal meg ne is foglalkozz akik ilyen bunkók h "malacszemű" meg ienek. :D

Nekem tetszik :)

csak picit becsukódott amikor fotóztad biztos a vakutól :)

2009. nov. 25. 13:16
 38/41 anonim ***** válasza:
szerintem nem szép. a szemöldök főképp nem
2010. júl. 28. 11:11
 39/41 anonim ***** válasza:
pl. Angelina Jolie-nak van macskás szeme, amire az előző válaszoló utalt [link]
2010. júl. 28. 11:27
 40/41 anonim ***** válasza:
hát...szerintem ha ki van festv a szem,akkor sép,persze.de tegyél fel olyan képet,ahol nincs kifestve.akkor majd megmondjuk,hogy szép vagy sem.és a szemöldököd elég vékony.
2010. aug. 30. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!