Szerintetek szép szemem van? És milyen szinű szerintetek? Kép lent
Köszönöm a sminkelési tanácsot...
Mge az utolsó elötti válaszólónak és és az utolsónak is...:)
De könyörgöm, mit gondoltál? Ha nem bírod a kritikát, ne tegyél fel ilyen kérdést. Elmondták a véleményüket, hiába erősködsz, hogy mennyire szép vagy, hogy sok embernek tetszik, minket ez nem érdekel, a szemedről kértél véleményt. Mivel nem ismerünk, minket nem kell tukmálnod az önnyomatással, ha tényleg szép vagy, akkor örülj neki, ha meg nem, akkor meg ne győzködd itt magad.
Amúgy szerintem átlagos szemed van, ami nem azt jelenti, hogy csúnya, de nem is azt, hogy különleges. Igazából hülyeség ez a "szép a szemem?"-mánia, rohadtul nem foglalkoztam azzal, hogy milyen a szemem, aztán 15 éves koromban jött a kérdés egy nagyobb társaságtól, hogy nincs-e bennem ázsiai vér, mert nagyon különleges vágású szemem van. Na bumm, nézze, akinek tetszik, én csak annak örülök, hogy (valamennyire) jól látok, aztán kész. Nem kell azon felszívni magad, hogy nem tetszik az itt megkérdezett embereknek, el kell fogadnod, hogy nem mindenki ájul el egy átlagos szemtől. Nyilván egy barát, vagy egy rokon nem fogja azt mondani, hogy átlagos.
nekem még mindig nagyon teccik :$*-* :))
a szemöldököddel meglehet még variálni. de maga a szem tényleg csodás
Nem rossz. :)
Azokkal meg ne is foglalkozz akik ilyen bunkók h "malacszemű" meg ienek. :D
Nekem tetszik :)
csak picit becsukódott amikor fotóztad biztos a vakutól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!