Szerintetek szép szemem van? És milyen szinű szerintetek? Kép lent
Hát szép, bár itt ki van festve, úgy meg melyik szem nem szép? De szerintem amúgy is szép.
Amúgy nekem is ilyen színű szemem van. Én azt mondom rá, hogy borostyánbarna. Mert nem is az a hagyományos barna, hanem kicsit sárgás színű, szóval olyan borostyános.
19/L
Első vagyok
Hát ezt csak szem alapján nem egyszerű megmondani, de olyan 17-18 évesnek nézlek.
Nekem azért nem tetszik, mert nem szépen, finoman van kifestve...előnytelennek találom azt a sok fekete sminket a szemed körül, a felső szemhéjadon teljesen hanyagolhattad volna.
Szebbnek hatott volna az egész valami barackszínű szemhéjpúderrel, szempillaspirállal, és nagyon kevés szemceruzával alul.
Szerintem...:)
Ez zöldes barna...de egy szemből megmondani hány éves vagy? ez alapján a kérdés alapján olyan 11 éves lehetsz bocsi :D
De a szem olyan 14-16 év körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!