Szerintetek szép szemem van? És milyen szinű szerintetek? Kép lent
Huuu.. De csúnya ez a kép rólad :(
A szemöldöködtől hányni tudnék, és ez a sminkelés.. Ha tudod, hogy nem tudsz sminkelni, akkor miért erőlteted?...
És az egyik válaszoló nem a szemgolyódra érette, hogy malacszem, hanem az összhatásra.. Szerintem csúnya, ennyi.
15:37 Téged én pedig nem jellemeznélek! Szerintem menj vissza a barlangba ahol eddig voltál....ilyen megalázó hangnemben írni...szánalmas vagy!!!!!!
Szerintem nincs csúnya szemed, lehet a sminkelés nem az erősséged, itt max tanácsokat adhattak volna...bár azt meg Te nem kérted...
Ha valami, az én szemem beesett, a felső szemhéjam lóg a szememre, és az alsó szemhéjam vizenyős része is lóg....
most kicsit elkeserítettetek , de nem baj senki sem hibátlan,összeteszem a két kezem és megköszönöm az Istennek ,hogy ilyen adottságokkal áldott meg,az hogy igy néz ki a szemem ez legyen a legnagyobb problémám...:)
Bár a 15.37-es válaszoló elég csunyán irta le a dolgokat...Nem baj dijazom az öszinteséget.../Te biztos egy Eva Longoria vagy ,és párduc szemeid vannak,mint a Bp.-i állatkertben::)/
Amugy egy 15 éves csinos jóalakú szép/bár malacszeműxD/ jól öltöző, mosolygos és vidám lány vagyok:)
Köszönöm a hozzászolásokat:)
Olyan mintha a szemed fejjel lefelé volna.Alul gömbölyű,felül nem annyira.Szerintem nincs szép szemed.
13/L
szia, megpróbálok neked adni pár tippet, amitől szebb lesz a szemed.
előszöris a szemöldök. ez a félkör alak nem előnyös, mert kismalacos szemet csinál :D túl gömbölyőnek tűnik tőle. látom h szép hosszú szemöldököd van, növeszd meg és próbáld meg olyanra szedni, ami így a negyedénél megtörik. szóval érted?:D a végén vanbenne egy törés, és onnan levele ível.
ilyenre, csak ilyen vastagon, és semmiképp se pótold így ki szinezővel, mert bénan fogsz tőle kinézni. csak aza törés a lényeg, ott a végén. ahonnan lefele megy.
a másik pedig, h az alsó szemhéjad NE FESD KI! attól is gömbölyűnek hat. fesd csak a felsőt, kicsit macskásra, a végén vékonyítsd a vonalat és húzd kijjebb a szemednél. és lehetőleg vékony vonalat húzz, és próbáld a sdzempilláid tövénél, nelegyen hely a vonal és a szempilláid között, mint nálad a képen. hegyezd ki mindig a szemceruzás, így könnyebb. ha az alsót is sminkelni akarod, akkor azt ajánlom, h oda csak satírozz. húzz egy vatsagabb vonalat a szemed szélétől kb a szemed közepéig, és ezt satírozd el. a szemed belseje fele is, de oda csak egyre halványabban. ettől szélesebbnek tűnik majd a szemed,. és nemlesz kismalacos :)
sok sikert.
Szerintem egyáltalán nincs csúnya szemed, ne keseredj el!
És azt nem értem, hogy mire értik a többiek, hogy lefelé kerekedő... Az alsó szemhéjad nem kerekedik le, a felső meg mindenkinek lefele kerekedik, kivéve, ha ázsiai az illető. Szóval szerintem ez egy teljesen "átlagos állású" szem.
A sminkelés igaz, hogy nem Oskar-díjas, de azért borzasztónak nem mondanám, szerintem nincs vele olyan nagy gond. A szemöldököd mondjuk tényleg vékony, bár ez nem volt kérdés.
Amúgy nagyon szép a szemed színe, szép meleg barnás árnyalata van, jó belenézni. Most biztos sokan azt mondják rá, hogy átlagos színű, de szerintem sokkal szebb, mint egy hideg szürkés-kék szem, nekem legalábbis jobban tetszik:)
És szerintem cseppet sem malacszem:)
18/L
Előző vagyok:
Na, szerintem ilyen egy lefelé kerekedő szem (méghozzá nem mástól, mint Eva Longoriától...)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!