Szerintetek szép szemem van? És milyen szinű szerintetek? Kép lent
10.38
egyáltalán nem gyerekes a kérdés, hisz a TVben az az ember vizsgálja a gesztusokat és mindent tud az emberekről sokszor még az életkorukat is megtudja saccolni
Ne haragudj, de nekem sem tetszik. Egyrészt a szemöldököd elcsúfítja, ez már túl mű. Másrészt3 fekete vonal helyett kicsit elmaszatolhattad volna, hogy füstösebb legyen, egy kis világosbarna, vagy barack szemhéj púder, és szempillaspirál (ahogy ezt már előttem mondták).
Szerintem a kép is előnytelen, olyan furcsa.
A tekinteted meg számomra olyan üres (nem csodálom, a vakuba nézve).
Szóval mindent egybevetve, lehet, hogy szép szemed van, és jól áll, illik hozzád, de nekem ez a kép alapján nem jön le.
Hé emberkék , nem a festésről kértem tanácsot...
Tudom hogy elég szarul sminkelek ...
És mi a baj a szemöldökömmel?
Szóval nem szép szemem van,vagyis szóval nektek nem tetszik...
Na nem baj az a lényeg hogy az "összhatás" SOK mindenkinek tetszik:)
A válaszoló szerintem azt úgy értette, hogy nem olyan, mint az enyém...:D
Vagyis én is azon a véleményen vagyok, hogy a tiéd olyan lefele kerekedő, malacszem.:)
Tudod van olyan is, amelyik cicás hatást kelt... :D
de jóóóóóóóóóóóóó malacszemem van xD
Na azthiszem az 50kgom-hoz még hizok 50-et és tuti lesz a hatás:D
Tudom mért látszik kerekitettnek a szemem!
Kontaktlencsét hordok , éjjel nappalit hónaposat és természetesen a képen is rajtam van /bár sztem egyáltalán nem mondtátok volna meg mert nem látszik:)/És ez okozza a görbületet!
Na nem baj inkább ez mint a szemüveg:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!