Mi a véleményerek, milyen vagyok? Mindent mondjatok el, amit gondoltok (KÉP)
Szerintem is van rajtad egy kis felesleg, de nem vészes. Egy kis sporttal orvosolható.
A képek alapján átlagosnak mondanálak. Nekem nem vagy az esetem, de biztos nincsenek problémáid a fiúkkal kapcsolatban.
igen, egy pici felesleg van rajtad, ami nem csúnya. nekem inkább elsőre az ugrott be, hogy nem tudsz az alkatodnak megfelelően öltözködni.
pont azt emeled ki magadon, ami nem előnyös.
a szemeid szépek, a bőröd is, viszont nekem nagyon nem tetszik ha egy nőnek nincsenek ajkai. olyan pengeszád van. igaz, azzal tenni semmit nem tudsz, de emiatt nekem nem tetszik az arcod. nem azt mondom, hogy kacsaszáj kell, de az is ronda, ha semmi nincsen.
Nagyon jól nézel ki.
Nem vagy vékony szupermodell alkat, de látszik, hogy meg vagy elégedve magaddal és NAGYON EGYBEN VAGY.
De a piros ruha az nagyon közönséges.
A 2. képen nagyon jó a hajad, de az a ruha nagyon nem előnyös. Van rajtad egy kis felesleg, a combodon főleg. Nem is az a baj vele hogy vastag, hanem hogy látszik rajta a mozgáshiány..
Egyébként szép vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!