Lányok/Nők mit gondoltok jó ez így vagy még "gyúrjak" mert ez így eléggé satnya?
Figyelt kérdés
persze azt elmondom hogy mindenféle tömeg nővelő meg fehérje nélkül űzőm ezt szóval ez 100% natural!!...
2012. nov. 5. 16:15
2/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ez így már!!!
3/28 A kérdező kommentje:
köszönöm csak olyan satnyának érzem magam mikor megáll mellettem egy ilyen tömegnövelős és hát elgondolkodom hogy,megérné-e szedni de szerencsére eddig mindig letudtam magam beszélni róla =/...
2012. nov. 5. 16:21
4/28 anonim válasza:
Ne szedj olyan szarokat, te jó vagy már így. Ne akarj egy 2 ajtós szekrény lenni.
5/28 anonim válasza:
attól hogy valaki tömegnővelőzik még natural marad, csak a steroidok meg a vízmegkötők azok amik nem naturalok
6/28 anonim válasza:
Nagyon jó a tested!!! :D De gondolom ezt te is tudod, csak várod a bókokat....Ez amúgy tökéletes és az a kockahas.....:) Szerintem sok lány csorgatja a nyálát, ha meglátja ezt a képet!!
7/28 A kérdező kommentje:
értem én mi a natural csak ugye nincs látványos változás nem nagyobb a bicepszem max 37-38 as lehet nemtudom és ugye nem lehet rajtam látni semmit ez aggaszt engem !!
2012. nov. 5. 16:26
8/28 A kérdező kommentje:
hát ezaz annak ellenére hogy azt mondjátok "jó ez így" vissza húzódó típus vagyok ...szóval gondoltam rá kérdezek van e eredménye.
2012. nov. 5. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!