Lányok/Nők mit gondoltok jó ez így vagy még "gyúrjak" mert ez így eléggé satnya?
Figyelt kérdés
persze azt elmondom hogy mindenféle tömeg nővelő meg fehérje nélkül űzőm ezt szóval ez 100% natural!!...
2012. nov. 5. 16:15
11/28 anonim válasza:
Szerintem bőven elég, én nem szeretem a nagyon kigyúrt férfiakat. Sőt, kicsit a vékonyabb testalkat az ideálom, de az én vagyok. :))
27/N
12/28 anonim válasza:
Mindegy meddig gyúrsz pudingkám, amíg ott van a kis zöld plüss állatka a háttérben! :D:D:D
13/28 anonim válasza:
Szép, csak karra még picit gyúrnék, de ne úgy hogy szétpukkadj az izomtól:) 19/L
14/28 A kérdező kommentje:
azt a plüss állatot még akkor kaptam mikor inkubátorba voltam szóval 19 éve megvan!de azért kösz a véleményt és a többieknek is köszönöm akkor meglátom mit tehetek =)
2012. nov. 5. 16:39
16/28 anonim válasza:
A tömegnövelő nem szteroid! Ezt kéne már megjegyezni! Azzal meg fölösleges villogni, hogy nem "szedsz" olyanokat mivel ezek kaják igazából. Fehérje+szénhidrát semmi más!
Amúgy nem rossz, folytasd tovább! Szép, szálkás vagy, bár a vállad szvsz kicsit le van maradva.
17/28 anonim válasza:
Nekem is túl sok már. De egyébként nem rossz
18/28 anonim válasza:
sztem is jó már igy, ne vidd túlzásba, a kevesebb néha több :)
19/28 mmano88 válasza:
Pont jó! A több már nem tetszene.
20/28 anonim válasza:
szerintem is pont jó, az izmosabb az már sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!