Szerintetek előny vagy hátrány a nagy mell? (természetesre gondolok, NEM a szilikonra)
Figyelt kérdés
én pl vékony nagymellű csaj vagyok és sokszor érzem hogy ezért más nők elitélnek,leírnak pedig nem szoktam kipakolni.2012. nov. 6. 03:11
11/19 A kérdező kommentje:
166 cm vagyok 50 kg és őszintén F-es kosarat hordok.. Eléggé zavar, és az egyik kommentelő említette hogy ez általában vonza a kigyúrt üresfejű pasik, sajnos tényleg, bár én szerencsésnek mondhatom megam mert 2éve együtt élek a párommal és ő nem a melleimért szeret meg nem is az az izomagy típus :) visszatérve szerintem is hátrány. sajnos az ember akármennyire is nem akarja kipakolni észrevenni hogy vannak és ruhákat is nehezebb venni... Ha lesz módom mindenképpen csináltatok egy műtétet, már kérdeztem is plasztikai sebészt de ő azt mondta hogy szülés előtt semmiképpen nem ajánlja így addig elviselem. Aki pedig írta hogy hízzak: nem jó ötlet, mert a cicimre hízok egyből sajnos.. szóval inkább koplalok :D amikor 45kilóra lefogytam a cicim is kisebb lett picit, de akkor emg olyan voltam mint egy csontváz, sehogy sem jó sajnos.. De köszönöm a hozzászólásokat :)
2012. nov. 6. 15:25
12/19 anonim válasza:
Én írtam, hogy ez vonzza a seg*fejeket, de mivel neked van párod, szerencsére ez neked nem gond. :) A lányokkal meg próbálj nem foglalkozni. Most komolyan, ki az a nem normális, aki elítél valakit azért, mert valamekkorára nőtt a melle!? Legalább tudod, kivel nem kell barátkozni.
Remélem, hogy valahogy majd sikerül vele megbarátkoznod. :)
13/19 anonim válasza:
Igen ezzel a hízással nagyon vigyázz. Barátnőmnek is nagyon eldurvlt amikor hízott. A mütétet szigorúan télen csinltasd meg és gondold meg jol mivel gyulladás, szövödmény a kissebitő mütétek 99%-ánál van. A volt kolleganőm nagyon dúrván megjárta. Elvesztette az egyik mellbimbóját, mondjuk ő is hibás volt de az orvos is.
14/19 anonim válasza:
Szerintem előny, ami viszont furcsa, akárhány álmom volt hogy összejöttem egy lánnyal mindegyiknek alig volt melle.
15/19 anonim válasza:
kéves utolsó: neked azért előny,mert nem neked fáj a hátad,nem neked sebesedik be közötte nyáron, nem te nem kapsz ruhát magadra. Tudod nekem sem rossz ami nektek pasiknak mondjuk az. Szerintem nem hátrány ha kicsi és görbe a farkad mert nem nekem okoz gondot.
16/19 anonim válasza:
óóó, az tényleg nagy! És még 3-4 éve én voltam beparázva (15-6 évesen -.- :D), hogy a magasságomhoz és súlyomhoz képest nagyok a melleim! :D Amúgy Ági jókat mond :)
17/19 anonim válasza:
Képet láthatunk?
Ne kisebbíttesd, mert iszonyú ronda lesz a varrás!
Még annál is sokkal rondább, mintha nagyobbíttatnád!
18/19 anonim válasza:
Csodálatos melleid lehetnek! Kérlek szépen ne kisebbíttesd! Nagy kár lenne azokért a csodálatos domborulatokért!:( A férfiak 90%-a imádja a nagy, természetes melleket, és mint kitalálhattad én is közéjük tartozom:)
19/19 anonim válasza:
Ja és természetesen ÓRIÁSI előny!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!