Szerintetek előny vagy hátrány a nagy mell? (természetesre gondolok, NEM a szilikonra)
szia!
nekem világ életemben kisebb melleim voltak, mindig nagyobbra vágytam, aztán teherbe estem, és kb 2x akkora lett mint volt. jobban szerettem a kicsiket, mert ezeknek a "kannáknak" eszméletlen súlya van, nem találok kényelmes melltartót, alvásnál rettentően zavar... plusz jönnek a megjegyzések, hogy mekkora lett. remélem szoptatás után visszazsugorodik a normális méretére.
a kérdésre válaszolva nekem hátrány...
Hát én egyáltalán nem irigylem a nagymellű nőket :) Sejtem mennyi hátránnyal jár. Nekem csak B kosaram van, de Isten ments nagyobb! Én azt is rossz szemmel nézem, ha a kis ciciket pushup-olják fel a nyakukba, de azt is, mikor lógó mellekkel hajolgatnak be egy képhez pld. Minek? Mindenki tudja, hogy van egy nőnek melle. Sekélyes az a gondolkodás, hogy ha kipakolják, majd több mindenkinek kelleni fognak. Mondjuk a hasonló iq-júaknak biztosan.
Ha te nem ez a kategória vagy és tudsz hozzá ízlésesen öltözködni, akkor hagyd ezeket a megjegyzéseket figyelmen kívül. Tudod az emberek mindig gonoszkodnak valamit. Pedig igazából magukkal nincsenek megelégedve...
Összességében én hátránynak mondanám (öltözködés, kényelem, hátfájás, esetlegesen férfirészről kihasználás, stb...). De szerencsére nekem ezeket nem kell átélnem. Soha nem néznék le egy nőt csak ezért. De azt elítélném, ha ehhez az a felsőbbrendűség társul, amit egyébként már kaptam meg, hogy "nekem nincs is cs.csöm" egy nagyobb mellű nőtársamtól. Hát gratulálok... :) Csakhogy velem minden szempontból kegyesebb volt a genetika... :) Leginkább csúnya nők pedálóznak ezzel. (Elnézést.) Csak hogy a mell nem helyettesítni a hozzáállást és szép viselkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!