Hogyan lehetnék fullos csaj?
Jó ruháim vannak, meg is szoktak dicsérni, hogy csinos vagyok (mindig minden megy egymáshoz). A hajamat is mindig begöndörítem vagy kivasalom. De valahogy mégsem érzem magam szépnek.
Az iskolában a legszebb lányok közé szeretnék tartozni. Nem menő szeretnék lenni, csak ha meglátnak az jusson eszükbe, hogy igen ő egy fullos lány.
ui. bocsi a fogalmazásért nem tudtam jobban leírni.
Ja és nem vagyok ribi, hogy mutogassam magam.
te jó atya úr isten...
félretéve minden előítéletemet, szerintem hogy "fullos" csaj legyél tökéltes test kéne, esetleg járj el szolizni, hogy legyen egy kis színed (de azért olyanra mint nyáron szoktak lenni az amberek mert az nagyon szarul néz ki télen) esetleg a hajadat is befesthetnéd az eredeti színére csak kicsit legyen életteltelibb( vagy mi) és minden nap sminkeld magad! Nos, ennyi!
Ahhoz, hogy észrevegyenek, nem kell tipikus "fullos csajnak" ahogy te fogalmaztál, lenni.
Nem is annyira szuper trendi külső, hanem erős kisugárzás kell.
Az utolsó divat szerint öltözködő, hétköznap is party sminket viselő fullos csajok inkább elvesznek a tömegben, mint kitűnnek manapság.
Vannak lányok akik nem olyan húde szépek, mégsem lehet elmenni mellettük az utcán anélkül, hogy észrevennénk őket, mert van bennük valami plussz. Hogy mi, az egyénenként változó.
Kicsit önbizalomhiányosnak tűnsz a leírásod alapján.
(És most nem azért, mert manapság minden második lányra ez a diagnózis itt, hanem komolyan)
Megkérdezhetem esetleg, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!