Mi a baj az alakommal? (kép lent)
Figyelt kérdés
A régi sulimban egy csomó fiú szerelmes volt belém, de a mostani sulimban senkinek sem tetszek. És sokak szerint kövér vagyok.
2012. okt. 29. 09:24
1/13 anonim válasza:
szerintem csak sovány :D
manapság egyre inkább szeretik vagy a nagyon sovány lányokat, vagy a jó kövéreket
Ha pasit akarsz kedj el vagy fogyózni vagy hízózni...
2/13 anonim válasza:
nincs különösebb baj az alakoddal, de ebben a ruhában konkrétan nincs derekad. ha ez a ruha feszül, ügyelj az öltözködésnél, olyan darabokat válassz, amik karcsúsítottak, így talán a derekad is előtérbe kerül.
3/13 anonim válasza:
Kicsi a melled, nincs derekad. De ugye tudod, h alakot rendesen megítélni csak bikinis képben lehet? Egy ruha ápol és eltakar. Így nem lesz reális amit mondunk Neked.
4/13 anonim válasza:
Előnytelen ez a ruha. Láthatóan semmi derekad nincs, úgy áll a hasadnál ez a ruha, mintha egy bojler lennél.
5/13 anonim válasza:
gyakorlatilag egy zsák van a képen rajtad, tegyél fel olyan képet, amin látszik rendesen az alakod. amúgy amit látni, az tetszetős
7/13 anonim válasza:
kicsit olyan vagy,mint egy farönk.
8/13 anonim válasza:
Erről a képről sokat nem lehet megállapítani.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy túl sovány.
Véleményem szerint ez átlag kategóriába tartozik az alakod, valószínűleg a viselkedésed változott meg.
10/13 anonim válasza:
a hasadon van az osszes letezo felesleg...fogyozz es akkor talan lesz melled es csipod is, mert ha tovabb hizol nem lesznek jobbak az aranyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!