Lányok, szerintetek csúnya vagyok? ( kép alúl)
2012. okt. 22. 10:02
1/11 A kérdező kommentje:
a szemüveg nélküli jó régen volt . Am 15 éves vagyok
2012. okt. 22. 10:03
2/11 anonim válasza:
Ebben a korban mindenkinek kevés.
Teljesen rendben vagy.
4/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a barátok akik lányok azt mondják hogy nem vagyok csúnya, de szerintem csak barátilag mondják
2012. okt. 22. 10:23
5/11 A kérdező kommentje:
egy ilyennel senki sem járna
2012. okt. 22. 10:25
6/11 anonim válasza:
Szerintem is teljesen rendben vagy:)
7/11 anonim válasza:
Nem a külső a fontos :D
amúgy nem vagy az esetem,de nem vagy csúnya
8/11 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy, semmi különösebb baj nincs veled. Edzést meg ne hagyd abba, ha ezeken az izmokon még fejlesztesz, pár év múlva kifejezetten előnyben leszel :)
9/11 anonim válasza:
Az arcodból sok nem látszik, mivel lefele nézel, és kitakarod a telóddal. De a másodikon mintha kifejezetten helyes lennél, bár tényleg nem a legjobb kép. Szerintem válts kontaklencsére(nekem is az van, sokkal jobb így), és egy picit növeszthetnéd a hajad. 16l
10/11 anonim válasza:
tök cuki vagy :) nincs veled baj, a korodbeli lányoknak ez kell(ene) még. csak a szemüveget cseréld le egy másikra, vagy hordj kontaktlencsét.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!