Létezik az hogy megcsúnyultam? :S nemértem!
Kamasz vagy, beleférnek az ilyen hangulatváltozások :) Én is nagyon meg tudtam lepődni, hogy egy-egy frizura (amit hirtelen felindulásból festettem vagy vágattam), mennyire meg tud változtatni. Figyelj, semmi gáz nincs... Visszanő a hajad pikk-pakk, fiúknak meg főleg látszik rövid hajon a változás. Ha már rájöttél, hogy ez a baj, akkor meg főleg nincs min hezitálni :) Hiszen megvan a problémaforrás!
Bár azért azt hozzátenném, hogy a vasalás nem jó neki. Próbálgasd ezt a rövid fazont, keress képeket, gyűjts ötletet.
Ha híztál, az is tud változtatni az arcodon, persze. De ebben a korban minden "baj" lesz. És midnen világvége katasztrófa :)) Ne aggódj, ez elmúlik. Ilyen hirtelen nem tudsz annyit változni, hogy tényleg ennyire drasztikus legyen.
Hordj előnyös színeket, vondd el a figyelmet a hajadról, ha ennyire zavar. Fel a fejjel! Nem lehet akkor baj :)
Kicsit elgondolkoztató, hogy fiú létedre vasalod a hosszú hajad és azon aggódsz, hogy megcsúnyultál. Nem provokációból írom, csak nekem ez tök fura, hát biztos én vagyok már nagyon öreg és ennyit változott a világ:)
A kérdésedre válaszolva: esetleg az is lehet, hogy mostanában nincs időd kipihenni magad, az általában eléggé meglátszik az ember arcán, bőrén.
1. válaszoló köszi ment a zöld kéz:)
Igen gondoltam hogy majd valakinek fúra lesz. sajnos eléggé hiú vagyok. sokat foglalkozok magammal, de próbálok megbékélni magammal, éppen ezért szar hogy régen jól néztem ki és ez jobban megvisel.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!