Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mackenzie Rosman haja milyen?

Mackenzie Rosman haja milyen?

Figyelt kérdés
Neki is göndör a haja de nekem ius természetes göndör de bármit teszek nem olyan nekem szöszös szét áll... oylan hajat kéne csinálni de hogy?????
2009. aug. 4. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nos az ő titka a fodrászokban rejlik :). Ha tudnál képet cisnálni hátulról a hajadról akkor adhatok rá biztosabb ötletet. Az én hajam is természetes göndör úgy csinálom hogy ne szálljon össze vissza hogy miután megmostam anya befonja 5 ágban (3 is elég) és hagyom teljesen magától száradni. Este nem szoktam összefogni úgy alszom és reggel se fésülöm de így is jó. 3 napig tényleg szép aztán attól függ mennyire tetszik vagy összefogom vagy csak az első két tincset tűzöm hátra. Hetente szoktam hajat mosni és mindig hazsnálok balzsamot, csak hajmosáskor fésülködöm.
2009. aug. 5. 09:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hajmosásra göndör hajra való sampont és balzsamot használok,mikor törölközővel megtöröltem rakok rá taftos hajhabot göndör hajra(kék alsó,sárga kupak) majd megszárítom diffúzoros hajszárítóval,hogy az erőssége a legalacsonyabb legyen,ügyelve arra,hogy ne fújja szét a hajam,és magam sem kócolgatom az ujjaimmal,ha végeztem hajlakk.Nem fésülködöm és vigyázom h a copf se legyen szoros.Ha szöszös lesz kicsit vizezem és "meggyúrom"
2009. aug. 8. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!