Mackenzie Rosman haja milyen?
Figyelt kérdés
Neki is göndör a haja de nekem ius természetes göndör de bármit teszek nem olyan nekem szöszös szét áll... oylan hajat kéne csinálni de hogy?????2009. aug. 4. 15:19
1/2 anonim válasza:
Nos az ő titka a fodrászokban rejlik :). Ha tudnál képet cisnálni hátulról a hajadról akkor adhatok rá biztosabb ötletet. Az én hajam is természetes göndör úgy csinálom hogy ne szálljon össze vissza hogy miután megmostam anya befonja 5 ágban (3 is elég) és hagyom teljesen magától száradni. Este nem szoktam összefogni úgy alszom és reggel se fésülöm de így is jó. 3 napig tényleg szép aztán attól függ mennyire tetszik vagy összefogom vagy csak az első két tincset tűzöm hátra. Hetente szoktam hajat mosni és mindig hazsnálok balzsamot, csak hajmosáskor fésülködöm.
2/2 anonim válasza:
Hajmosásra göndör hajra való sampont és balzsamot használok,mikor törölközővel megtöröltem rakok rá taftos hajhabot göndör hajra(kék alsó,sárga kupak) majd megszárítom diffúzoros hajszárítóval,hogy az erőssége a legalacsonyabb legyen,ügyelve arra,hogy ne fújja szét a hajam,és magam sem kócolgatom az ujjaimmal,ha végeztem hajlakk.Nem fésülködöm és vigyázom h a copf se legyen szoros.Ha szöszös lesz kicsit vizezem és "meggyúrom"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!