Műkörmösnél ez normális dolog ?
Figyelt kérdés
A barátnőm műkörmös tanfolyamra jár ,és megkért hagy gyakoroljon rajtam. Már évek óta csinál körmöket ,és pár hónapja be is iratkozott. A problémám az ,hogy 5 óra hosszáig tart amíg megcsinálja a körmöm ,és olyan sokáig csiszolják,H nagyon fájnak a körmeim ,de azt mondja ne kènyeskedjek amikor szólok neki. A múltkor amikor leesett a gél lakkos körmöm ,akkor láttam ,H szinte elreszelte a körmeim húsig. Aztán megint elmentem amikor hívott ,és még akkor is reszelt. Most megsértődött mert megmondtam neki H nincs időm most elmenni. De az az igazság,H nem igazán tetszik amikor megcsinálja, mert olyan nehezek lesznek a körmeim utána,mert nagyon sok anyagot tesz rá, és nagyon dudorodik az egész. A kérdésem az lenne ,H normális dolog e ez ,hogy ilyen sokáig reszeli a körmömet ,és H közben fáj ? Már nem merek elmenni ,mert félek a fájdalomtól. Előre is köszönöm aki válaszol .ma 15:46
1/4 anonim válasza:
Abszolút nem normális. Csak annyit kellene rajta csiszolni, hogy ne legyen fényes. Tehát nagyon picit.
2/4 anonim válasza:
Nem az, egyik se normális és egy jó körmösnél egyiket se tapasztalnád.
3/4 anonim válasza:
Nem kéne, hogy a csiszolás fájjon, teljesen szétcseszi a körmeidet. Attól még hogy barátnő, ne engedd neki.
4/4 anonim válasza:
Nem normális. Az én körmösöm kb 5 máspdpercig csiszolja a körmömet
akkor is ha géllakk van rajta. Épp hogy meg kell "karcolni" a felületét mert ez elég hogy az anyag jól tapadjon úgymond. Ha túlságosan lecsiszolja, az sérti a köröm felületét, fájdalmat okoz, ha a húsig lecsiszolja fertőzés is lehet. Ha túl sok anyagot használ, az alapból káros, valamint nem szárad meg rendesen uv alatt se ha annyira vastagon van az anyag. Így nedves marad a nedvességre meg megy a penész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!