Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 3 napos helix piercing normáli...

3 napos helix piercing normális hogy ennyire fáj?

Figyelt kérdés

Szóval baromira 😄 be van dagadva a fülem, lüktet. Hozzáérni nem lehet.

Nem gennyes vagy ilyesmi.

Ma éjjel szerintem véletlenül rafeküdtem pedig eddig nagyon figyeltem rá es iszonyatosan fáj 😄 Meddig tart ez az állapot?

ma 06:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj :)

Bár én már pontosan nem emlékszem meddig tartott a fájdalom és a gyulladás pc után ( 3 db van és 3 különböző alkalommal csináltattam) mert rég volt, de 3 napig biztosan. Kb egy hét után kezdett el hirtelen javulni.

Plusz amiket mondanak gyógyulási időre...na ez nekem SOHA nem jött be, jóval több idő amíg teljesen begyógyul és nem fáj.

ma 07:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak 3 nap? Nekem fél évig folyamatosan gyulladásban volt pedig minden óvintézkedésnek eleget tettem...
ma 07:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi akkor nem aggódom 😄

A másikban van egy daith piercingem az is 1 évig gyógyult, de nem emlékszem hogy ennyire fájt volna utána.

ma 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ú, én most épp daith piercingre készülök...Akkor felkötöm a gatyát :D

A helixem, ami fél évig gyógyult, végül teljesen elmúlt, te se aggódj, nem tart örökké. Jobbulást és forgasd, fertőtlenítsd amennyit lehet :)

ma 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!