Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Váltanál körmöst ilyen esetben?

Váltanál körmöst ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 1,5 éve járok hozzá. Időnként lemondja az előre megbeszélt időpontom aznap 1-2 órával vagy csak szól, hogy később menjek. Lemondások után azért kaptam új időpontot. Ezzel nem volt gond.

Volt, hogy 15-20 percet vártam rá mire beengedett. Nem láttam, hogy írt a messengeren, hogy inkább később menjek fél órával. Kellemetlen volt.

Legutóbb ismét betegség miatt szólt, hogy ne menjek messengeren, de ismét a megbeszélt időpont előtt egy órával. Jó, hogy rá néztem a telefonomra. Írta, hogy kerít új időpontot. Eltelt 6 hét mióta ez történt. Érdeklődtem, hogy van, gyógyult e. Új időpontot nem kaptam, nem írta dolgozik e, csak, hogy alakul. Közben letört, túl nőtt, lenőtt a körmöm, így megcsináltattam mással ilyen bizonytalanságban. A napokban viszont láttam, hogy már dolgozik és írta, hogy január 18 mehetek hozzá. Igazából a kérdésem, hogy maradjak nála vagy inkább keressek mást?

Mi a helyesebb döntés? Megerti az ember, ha beteg a másik nyilván, csak ez a sok bizonytalanság, lemondás nem tudom. Ti hogy látjátok 😩?

28/N

ma 02:02
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem vki megbízhatóbb jobb lenne
ma 03:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Rég ott hagytam volna.
ma 07:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Második ilyen eset után már hagytam volna.
ma 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!