Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Váltanál körmöst ilyen esetben?

Váltanál körmöst ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 1,5 éve járok hozzá. Időnként lemondja az előre megbeszélt időpontom aznap 1-2 órával vagy csak szól, hogy később menjek. Lemondások után azért kaptam új időpontot. Ezzel nem volt gond.

Volt, hogy 15-20 percet vártam rá mire beengedett. Nem láttam, hogy írt a messengeren, hogy inkább később menjek fél órával. Kellemetlen volt.

Legutóbb ismét betegség miatt szólt, hogy ne menjek messengeren, de ismét a megbeszélt időpont előtt egy órával. Jó, hogy rá néztem a telefonomra. Írta, hogy kerít új időpontot. Eltelt 6 hét mióta ez történt. Érdeklődtem, hogy van, gyógyult e. Új időpontot nem kaptam, nem írta dolgozik e, csak, hogy alakul. Közben letört, túl nőtt, lenőtt a körmöm, így megcsináltattam mással ilyen bizonytalanságban. A napokban viszont láttam, hogy már dolgozik és írta, hogy január 18 mehetek hozzá. Igazából a kérdésem, hogy maradjak nála vagy inkább keressek mást?

Mi a helyesebb döntés? Megerti az ember, ha beteg a másik nyilván, csak ez a sok bizonytalanság, lemondás nem tudom. Ti hogy látjátok 😩?

28/N

dec. 23. 02:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem vki megbízhatóbb jobb lenne
dec. 23. 03:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rég ott hagytam volna.
dec. 23. 07:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Második ilyen eset után már hagytam volna.
dec. 23. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Váltanék, nagyon gyorsan.
dec. 23. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szabadulj meg tőle.
dec. 23. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Jártam egy körmöshöz, kezdetben szépen dolgozott, majd egyre figyelmetlenebb lett, többször megvágott, csúszott. Időpontot talán csak egyszer mondott le, de még aznap adott újat. Én a kapkodása, figyelmetlensége miatt váltam meg tőle.
dec. 23. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Váltanék. Azt megértem, ha valaki beteg vagy akármi miatt le kell mondania az időpontot, nincs ezzel gond, de ne egy órával előtte szóljon már. Feltételezem már reggel is tudta, hogy beteg és szerintem az a minimum, hogy ilyenkor időben szól a vendégeinek. Fordított esetben neki se tetszene, ha utolsó pillanatban jeleznéd, hogy mégse tudsz menni. Mivel ez már a sokadik volt, keresnék inkább valaki mást, aki megbízhatóbb és akinek az időpontjaival lehet is tervezni.
dec. 23. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp válts.
dec. 26. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!