Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen érzéseket váltana...

Fiúk! Milyen érzéseket váltanak ki belőletek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

"Haverkodás" terén egyáltalán nem vagyok visszahúzódó. Önbizalmam viszont semmi. Egyáltalán nem tartom magamat csúnyának, reálisan látom a kinézetem. Az arcom szerintem átlagos, sokak szerint csinos. Az testsúlyom teljesen normális (168 cm/52 kg). Nem vagyok kifejezetten izmos (de dolgozom rajta), a derekam vékony, a csípőm széles, mellem semmi, a fenekem egy kissé nagy, a vállam viszont ugyanolyan széles, mint a csípőm, szóval lényegében homokóra alkatom van. Alig van rajtam felesleg, de ez a kevés nagyon hülyén oszlik el. A combomon van a legtöbb, a fenekemen is elég nagy része, és a hasamon nagyon pici. Szóval teljesen átlagos lány vagyok, nem küzdök túlsúllyal, és "rondasággal". Ízlésesen, és igényesen öltözködöm, ápolt vagyok, és nem vagyok fiús.

Egész életemben összvissz annyi pozitív visszajelzést kaptam, hogy "semmi baj a seggeddel". Ezt is csak azért, mert azt mondtam, nagy. Soha nem néztek meg, soha nem tettek egyetlen kedves megjegyzést se, és míg a többi lányt piszkálták (bökdösték, meg ilyenek), mondták róluk, hogy csinosak, rám rám se néztek. Valahogy úgy érzem, nem néznek lánynak. Csak egy "nemtelen" emberi lény vagyok, de nem olyan, aki benne lenne a lányok listájában. Emiatt az önbizalmam gyakorlatilag a földet súrolja. Ennyire taszító lenne az alakom? Vagy az arcom? Igaz, van néhány bőrhibám, de szerintem nem vagyok undorító. Vagy az önbizalom hiány kizáró ok? Egy ilyen lányhoz nem vonzódik senki?

Nem kelletem magam, és nem vonaglok a fiúk előtt, nem rakom ki semmimet, nem "csábítgatom" a másik nemet. A fiúk csak a felsoroltakat művelő lányokra buknak? Van olyan, aki nem lenéz, hanem vonzónak, vagy egyáltalán "nőneműnek" tart, és észrevesz egy önbizalom hiányos lányt?

17/L

2015. ápr. 1. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig tetszik a leírás.
2015. ápr. 1. 19:16
 2/8 anonim válasza:
Én igazából pont az ilyen lányokat kedvelem, csak az én környezetemben nem nagyon vannak.
2015. ápr. 1. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Azt ugye érzékeled, hogy ez alapján nem lehet eldönteni, hogy aranyos cicimica vagy, vagy pedig bányarém?
2015. ápr. 1. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem kedvelem a túl magabiztos lányokat, sőt inkább taszítanak, mivel a legtöbben közölük igen beképzeltek, ami számomra nagyon unszimpatikus. Ráadásul én is eléggé viszahúzódó vagyok, szóval sokkal szívesebben keresem a hasonlóan csendes, visszahúzódó lányok társaságát. Csak eddig nem nagyon futottam még össze ilyen lánnyal. :D De azért jó tudni, hogy ezek szerint még léteznek ilyen lányok is. :)

Egyébként a magamutogatást szintén rühellem! Tudom, hogy furcsán hangzik ez egy fiú szájából, de sokkal jobban szeretem ha pl. egy ruhadarab "ápol s eltakar" (ld.: hosszabb szoknya/ruha), mint amikor kint van belőle minden. Valahogy sokkal vonzóbbak, nőiesebbek számomra az ilyen konzervatívabb lányok. :)

23/f

2015. ápr. 1. 19:29
 5/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges ezen rágódnod.Én pont az ilyen lányokat kedvelem,sajnos a környezetemben kevés van.Én is ilyen vagyok csak fiú változatban nincs semmi önbizalmam és ez sajnos eddig kizáró oknak bizonyult a lányok terén .
2015. ápr. 1. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Passz, nem ismerlek se látásból, se hallásból.

Nem foglak értékelni mert a szöveg meg a számok nem tükröznek semmit, de nem hiszem hogy nagy baj lenne veled.

2015. ápr. 1. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Ki a fészkes fenét érdekelsz szerinted?
2015. ápr. 1. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis sajat tortenettel tudok szolgalni, remelem ez segiteni fog valamit. (Bocsanat, hogy ekezet nelkul.)

Hasonloan ereztem en is 16-17 eves koromban. Atlagos, nem modell jellegu, de csinos alak, atlagos lanyos arc nehany borhibaval, nem fius oltozkodes, de nem is hordtam magassarkut es miniszoknyat, mint az osztalytarsaim tobbsege. Sminkelni se sminkeletem nagyon. Buliba se jartam, nem voltam kihivo, flortolo tipus. Ebbol kifolyolag nem voltam a fiuk kedvence. A kihivo magassarkus bulizos lanyokkal szorkoztak, akkor is, ha nekik joval tobb folosleguk volt vagy kevesbe voltak szepek. (Persze akkor meg nem igy lattam, akkor nekem is sokat rontott ez az onbizalmamon.)

17 evesen mar mindenkinek volt korulottem pasija kb.

Ott jott az attores, hogy barati korbol 17-18 eves korom kozott lett egy baratom, meg volt az elso kapcsolat, elso csok minden. Ez sokat javitott az onbizalmamon, lattam, hogy van olyan is, akinek en is tetszem, onnantol mas lett a helyzet.

Persze az a kapcsolat, meg meg utana 2 masik tonkre ment, de az onbizalmamon sokat javitott, de mostmar 2 eve elek a leheto legboldogabb parkapcsolatban.

Sot azota a kulsom, stilusom is javult, mostmar nem csak atlagosnak erzem magam.

A tanulsag szamomra ebbol az, hogy az ilyen jellegu lanyok, mint mi, lesznek azok, akik hosszutavon jobb eredmenyeket ernek el ugymond.

Ne erdekeljen, hogy a meg eretlen kisfiuk korultted kik utan csorgatjak a nyalukat, kesobb jon majd el az ido, hogy olya erett ferfiakkal talalkozz, akiknek nem a miniszoknya es a kihivo viselkedes imponal, hanem az, aki te vagy.

Csak legyel olyan, amilyen es legyel buszke ra, tenyeg az onbizalmon van a hangsuly. Ne hasonlitgasd magad a kornyezetetdhez. Lehet, hogy hamarosan eljon is jon az ido, amikor valaki olyannal talalkozol, akinek pont te kelted fel a figyelmet.

2015. ápr. 2. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!