Szerintetek szép vagyok?
Figyelt kérdés
mert már mondták páran hogy nem...2012. szept. 30. 11:44
2/19 anonim válasza:
kicsit olyan furi, de nem csúnya szerintem meg semmi;)
5/19 anonim válasza:
bocsi de nekem úgy tűnik mintha fintorognál.
de amúgy szép vagy:))
6/19 anonim válasza:
Szerintem is átlagos, de semmiképpen sem csúnya.
7/19 anonim válasza:
rakj fel még egy képet...de olyat amin jobban látni :D
8/19 anonim válasza:
Csúnya nem vagy, csak fura fejet vágsz a képen és nem illik hozzád a hajad. Legalábbis nekem ami rögtön feltűnt az a nagy homlokod... ráadásul ehhez a legelőnytelenebbül oldalt választod el a hajad... miért? Ha középen lenne a választék, már akkor jobban néznél ki.
A szemed kicsi, nem tudom hány éves vagy, de ha elég idős a sminkhez akkor kicsit "nagyíthatnál" a szemeiden vele.
Persze ezek csak tippek... ha jól érzed magad a bőrödben akkor teljesen mindegy ki mit mond, nem kell foglalkozni azzal ha nem tetszel valakinek.
9/19 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, de szép sem. Teljesen átlagos..
10/19 anonim válasza:
Átlagos, de messze nem csúnya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!