1/35 anonim válasza:
Csodás vagy, csak kicsit butuska. Legközelebb ne rakj föl képet magadról, csakúgy a netre.
5/35 anonim válasza:
TÉnyleg szép vagy. ATtól függetlenül, hogy ismerünk-e(amúgy nem), ne rakj fel magadról képet, amit BÁRKI megnézhet. Akár visszaélhetnek vele. Például sokan csinálják úgy, hogy kérnek egy lakcímet...
6/35 anonim válasza:
Nem, de a neten érdeklődik arró, hogy szép-e, szóval nem egy atomfizikus. Plusz fölrak egy képet magáról, hogy legyen mire rejszolniuk a pedofil bácsiknak.
7/35 anonim válasza:
ja első voltam és a 2.-nak válaszoltam
8/35 anonim válasza:
Nagyon szimpatikus vagy, de mondjuk nem nekem de másnak biztosan! xD :D
9/35 anonim válasza:
Szép vagy, bár ennél többet ki lehetne hozni belőled. Most inkább olyan aranyosan cukika szép vagy:D A szemöldököd nagyon tetszik, de igazítani kéne rajta, kozmetikussal.
10/35 anonim válasza:
attol hogy nagy a csecsed attol még nem vagy tul szep..a mostaniak azt hiszik h akkor szep a nagy a melluk..pedig nem..pl arc. haj fontosabb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!