Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért néznek mindig?

Miért néznek mindig?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. És ha a buszon vagyok, vagy megyek bárhól az utcán akkor a lányok és fiúk de leginkább fiúk néznek. Megböködik a barátjukat és akkor mindegyik engem néz és nevetnek rám. Pedig úgy öltözködöm mint egy normális tini. Miért néznek?
2012. szept. 24. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Kép nélkül nem tudom megmondani de azt gondolom nem küldesz

úgy hogy így meg csak találgathatok lehet hogy van rajtad valami fura hülyén állnak a füleid kancsal vagy nyúl fejű vagy stb stb

2012. szept. 24. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom ezt akarod hallani, szóval tessék: "Azért mert egyszerűen elképesztően gyönyörűen nézel ki!". De egyébként meg nem lehetsz egy észlény, mivel aki már akár csak egyetlen könyvet is elolvasott, az tudja, hogy a bárhol rövid "o", és képes felfogni a központozás fontosságát... Inkább a helyesírásod fejlesztésével foglalkozz, mint azzal, hogy ki miért néz meg vagy sem!
2012. szept. 24. 16:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Figyuzz gyorsan szoktam írni és bárkivel előfordul, hogy elgépeli!:S
2012. szept. 24. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:

De ez nem elgépelés, nézd már meg a billentyűzetet...

Amúgy ha nevetnek, akkor valószínű volt rajtad valami olyan dolog, ami okot adott rá. Össze-vissza volt a hajad, elmosódott a sminked, fura volt a ruhaösszeállításod.

2012. szept. 24. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Tegyél ide egy képet és megmondjuk... másképp nem fogsz erre itt választ kapni.
2012. szept. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!