Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért nem néznek meg a lányok...

Mért nem néznek meg a lányok a pávákkal ellentétben? (lent. )

Figyelt kérdés

Izmos(nem az a szétdurranó lufi),kulturált,udvarias, magas vagyok (nem toronyóra) szélesek a vállaim,a hajamat rendesen hordom(vagy félhosszú,vagy rövid) rendes ruhákban járok az arcom se csúnya,néha barkót hordok,néha nem.(Ezeket mások véleményei alapján [is] írtam le)és a lányok valahogy le se szärnak...

A városban járkálva,meg szinte mindenhol azt látom,hogy az ilyen kis vékonyka fogpiszkálók akik rózsaszín meg neon kombóban járkálnak kivágott inggel,rózsafüzérrel a nyakukban homárbakancsban,kb. ecsetformára vágott hajjal menetelnek azért vesznek meg a lányok...Vagy azokért az emokért akiknek az állukig ér a hajuk és a kondíciójuk kb. a pávákéval azonos,piercinget hordanak a nyelvükben azokért meg egyenesen elélveznek....A férfiasságot már nem díjazza egy lány se?Mit tegyek? 16/f

2012. júl. 2. 15:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
legyél emo, vagy " páwa " -> problem solved
2012. júl. 2. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz olyan lányokat akiknek a páwák jönnek be? Miért nem látod azokat a lányokat akik nem a páwák után szaladgálnak?
2012. júl. 2. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Destiny95 megmondta. és még annyit fűznék hozzá, hogy pechedre a legrosszabb generációba születtél.
2012. júl. 2. 16:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Na az általánosítások :) A pávákat könyörgöm hagyjuk ki ebből. Gyönyörű állatok, nem méltó az efféle ledegradálásuk.

Szóval. Egyáltalán nem biztos, hogy azok a lányok hozzád valók lennének :) Sőt. Igazából nem egy fiútól hallottam már (jó, legyen akkor ez a páwa-féle elnevezésűek), hogy "mutogatni jó lesz". Azaz se ész, se logika, se gondolkodás nem kell. Aztán hogy ezek otthon mit csinálnak azt nem tudom :) De ugyanígy igaz ez fordítva is. Ha szeretik is egymást (vagy erre időközben rájönnek), hát hurrá, erőszakolják csak meg a divatot továbbra is.

Szerintem fölösleges ezen agyalni. Úgy öltözködj, viselkedj, ami te vagy. Ne mások szerint. Vannak nagyon szép, aranyos, bájos, kedves lányok, akiket nem izgatnak a neon-majmok. Hidd el, elég sokat nem izgat.

Én 17 éves voltam, mikor összejöttem az akkor 15 éves barátommal. Leírásra ugyanaz, mint te :) És én pont ezt szerettem benne, hogy annyira normális. Nem esik túlzásba, nem a rózsaszín meg a neonzöld érdekli az agyon tetovált karjaival meg az idiótábbnál idiótább helyeken lévő pc-kkel egyetemben. Fiatalság, bolondság, persze, de jó nagy hülyék vannak odakint :D

Most 20 éves vagyok és még mindig együtt vagyunk. Nem változott. Ugyanolyan aranyos, illedelmes és hihetetlenül segítőkész. Ez az amit irigyelni kellenne másoknak, nem a csőgatyából kilógó Superman-mintás boxert... Jahj. Néha nagyon meglepődöm, mit neveznek manapság férfiasságnak... :)

Én azt javaslom, ne add fel.

És hogy maradj meg ilyennek,amilyen vagy. Ez becsülendő példa volna.

2012. júl. 2. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Énis mindenhol eztlátom.Itt az asajnos,hogy ilyan pasi ninc smint te,pedig ezlenne a norma:S 15/L
2012. júl. 2. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, tehát ilyesmi korú lányt szeretnél, gondolom én. Viszont ez a korosztály még nem értékeli a férfiasságot. Pár év és hidd el azt sem fogod tudni hova kapj, annyi normális, jó csaj akar majd téged, és hosszútávra. Fel a fejjel, kitartás!

22/L

2012. júl. 2. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:

hát nemtom...nekem sose jöttek be ezek a tipikus "páwák"...pl volt egy srác kb úgy nézett ki mint te,sok lánynak tetszett is(nekem is),emiatt viszont elszállt magától és páwa lett...mostmár kb mindenki kiábrándult belőle,mindenki akinek tetszett lehomizza...

egyébként aki most tetszik az is olyan,hogy szélesebb váll,de nem az a "azért gyúrok h bejöjjek a csajoknak" és nem páwa....és ezért már 3 éve tetszik....(jó hülye vagyok mi?xD:/)

15/L

2012. júl. 2. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
azért megnéznék rólad egy egészalakos képet.. :)) így látatlanban nem mernék mondani semmit hogy miért :)) de am van kockahasad? :$$ mert arra nagyon buknak a lányok. vagy legalábbis a volt osztályommal mi lányok, igen :$ bárcsak mostis lenne még tesiórááám :$ ahw :))
2012. júl. 4. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, több oka is lehet annak, hogy nem néznek meg. Általában azok a lányok akiknek az olyan típusú fiúk jönnek be mint te szerényebbek és nem nézik meg a fiúkat.

Azért valamilyen szinten fontos a divat is. Pl én szeretek csinosan öltözni így azok a fiúk akik szintén jól öltöznek jobban felkeltik az érdeklődésem. Mondjuk én nem a páwa féle, langyi divatra hanem sokkal inkább egy igényes öltözködésre célzok. Nem muszáj páwának, emonak v akármilyen tömegdivatmajom szarság követőjének lenni, attól még adhatsz az öltözködésedre. A férfiasságot, pedig nagyon sok lány értékeli. Nálam főleg nyerő az udvariasság. Az egyik osztálytársam nagyon lovagias, közvetlen, bár annyira nem jóképű,de olvadnak utána a csajok:) A hajviseletre pedig annyit, h a pajeszt hanyagold. és találd meg azt a hajat ami tetszik. A testalkatod a leírás alapján tökéletes.:)

2012. júl. 16. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem tetszenél, bár nem biztos, mert azért valljuk be, egy leírásból nem sok derül ki. Ettől még lehetsz púpos, egérfogú, parasztbajuszos, összenőtt szemöldökű srác is.

De egyébként a férfiasságot hidd el sokan díjazzák, és bár most a páwa a divat, (szerintem nem de ez részletkérdés) el fogják felejteni és lenézni, mint az emokat. Őszintén remélem pár év múlva a normális srácokból lesz sok, mert én meg alig találok ilyet.

2012. júl. 18. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!