Miért van az, hogy a mannaszappan sok más kommersz szappannal ellentétben nagyon szárít? És nem csak nálam, hanem az általam olvasott vélemények 95%-a is erről tanúskodik.
Én csak a 100% coco szappanjukat használom, és soha nem szárított egy pillanatra sem. Akkora baromság ez, ami a neten terjed 1-2 önjelölt szappankészítő "szakértő" tollából, hogy x%-nál nem lehet több a kókuszvaj a szappanban, hogy csak na. Akkor hogyan nyerték el a Magyar Termék Nagydíjat vajon?....:D
Olvasgattam angol nyelvű oldalakon, hogy a 100% kókuszolajból nagyon nehéz szappant készíteni. Gondolom ezért terjesztenek hamis híreket a nagy "szakértők", mert képtelenek lemásolni a mannaszappanokat. :))))
Bah!
Kedves utolsó!
Én, mint "önjelölt szappankészítő", aki évek óta foglalkozom szappan- és kencekészítéssel, szeretnélek felvilágosítani, hogy kókuszvaj 30 % felett nagyon szárít a szappanban, de szeretjük 20 % környékén hagyni, mert érzékenyebbeket már 25 % körül száríthat. Próbáld ki a manna után egy "önjelölt szappankészítő" szappanját, és meglátod, mekkora az eltérés a gondos, otthon készített, minőségi anyagokból készült szappanok, és a mannás között!
Tudod, "önjelölt szappankészítőként" évek óta tanulom, nem csak csinálom, rengeteg időt töltök csak TANULÁSSAL, mint oly' sokan mások, és nem szeretem a "baromságot" terjeszteni, mint ahogy most te ide leírtad.
"Akkor hogyan nyerték el a Magyar Termék Nagydíjat vajon?....:D" Ez egy nagyon jó kérdés! Mi, a kis "önjelölt szappankészítők", sokan elgondolkodtunk ezen.
Kedves kérdező! Vegyél máshonnan háziszappant, van sok olyan ember, aki árul a neten, és minőségi munkát ad ki a kezéből.
Az ébent és a tündérkertet használom arctisztításra, azok tényleg szárítanak, de utána úgyis visszakrémezem.
A coco sószappant használom fürdésre, de az engem sem szárított ki soha, sőt!
Szerintem semmi baj nincs a termékekkel, kivéve az árukat :/ A magyar termék nagydíjról tudnék mesélni, de inkább nem teszem :D a lényeg, hogy azt a címet inkább megveszik maguknak, mintsem megnyerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!