Milyen ez a test? (pontoztok? Nő)
Én mondjuk nő vagyok.
Szerintem semmi kivetni való nincs a testeden. Naponta többször látom a tini lányokat kiözönleni az iskolákból, mikor megyek az ovisaimért, és szerintem minimum a felük több plusz súllyal rendelkezik, mint te.
A derekad szép,a combod is formás, a melled is csak annyira lóg, amennyire a nagyobb mell szokott a nagyobb súlya/mérete miatt.
Szóval szerintem csinos, nőies vagy. Szerintem nem kéne már túl sok kilót leadnod, max 10-etn bőven elég lenne.
Lány vagyok de válaszolok én is..
Túlsúlyos vagy és nem értem miért kellett a melled.. Attól még a tested ugyan olyan ronda lesz. Főleg , hogy a melled sem jó , lóg , gondolom ezért is nyomtad össze a két kezeddel..
10/5
Alakot formálhatnál egy kicsit,sokkal jobb lenne.
31/f
Nincsen rossz alakod. Bár én sem értem, miért kell a melleidet mutogatni a neten (hiába anonim az oldal). Vagy ha már megmutatod, mert úgy érzed, hogy az is kell az összképhez, akkor ne nyomd össze, meg takard el félig, és állj normálisan.
Azt nehezen hiszem el, hogy 40 kilót fogytál, már bocsi. Csak mert azért 40 kiló fogyás meglátszik az ember bőrén. Minimum a hasadon lógnia kellene a bőrnek, neked meg szemmel láthatólag egy darab stria sincs rajta.
De ha tényleg 40 kilót fogytál úgy, hogy így nézel ki utána, akkor leírhatnád hogy sikerült, egy barátomnak jól jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!