Nekem milyen a testformám? (Hosszú )
Mármint tudjátok van körte,banán,alma meg homokóra és én nem tudom eldönteni,hogy nekem melyik van (tudom,hogy nem a legjobb kép,de csak ez van)
+ még egy kérdés :
ha ezeket csinálom,akkor meg fogok erősödni?mármint hiába vagyok vékony ha nincs rajtam izom (az a célom,hogy jövő augusztusig kocka hasam legyen,nem olyan undorító hanem olyan szép :D és hogy elmondhassam,hogy sikerült elérjem + hogy a vádlim legyen erős,mert sajnos nem az :( )
Na szóval : keveset eszek és naponta többször,5 után csak gyümölcsöt meg zöldséget (addig bármit :D szeretem a hasam) ha nagyon zsíros kaját eszem előtte/utána megeszek egy almát,mert az savas.
És itt vannak a gyakorlatok :
http://www.youtube.com/watch?v=ekqQdpKx0OM&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=onAu7FXulJo&feature=relmfu
Bemelegítésképpen ezt a kettőt megcsinálnám és utána szoba bicikliznék 20 percig (előre és hátra is 10-10 perc,aztán majd lehet még növelni ha már belejöttem),100 guggolás,100 hasizom + 5 fekvőtámasz (ezt is bővíteném miután azt az 5 simán menne :D)
Lehet,hogy tök hülyeség,nem értek hozzá és semmi értelme nem lenne,de tényleg el akarom érni a célt,idén nyáron bele akartam kezdeni,de nem sikerült,de talán majd most :)
És itt a várva várt kép (bocs,hogy ilyen hosszú lett) :
Szia!
A te alakoddal ha erősebb akarsz lenni akk rendszeres erős mozgásra van szükséged, vmi rendszeres sportra. A hasad úgylátom már alakul, a vádlid viszont tényleg nem izmos egyáltalán. Olyan gyakorlat kell ami rendesen megtergeli az izmaidat, főleg ahol erősíteni akarsz, és mondjuk 2 naponta. Konditermet ajánlom, és kb 1 év múlva már látható lesz amit szeretnél. Én pl. atlétikázom, pontosabban futok, és 1 év után tök izmos lett a vádlim, mert rendszeresen megterheltem. Sztem a kajálásoddal nincs gond, akár maradhat is. 16/L
Értem,köszönöm szépen :)
Egyébként egyidős vagyok veled,gratulálok a futáshoz :D
A hasamat még tavaly fejlesztettem,de elhanyagoltam magamat ezért néz ki így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!