Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez a test? (pontoztok? Nő)

Milyen ez a test? (pontoztok? Nő)

Figyelt kérdés

Pontozzatok lécci,

1 - részegen se!

10 - bármikor!

véleményeket is várok!

[link]

2012. szept. 22. 14:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
94%

baz*dmeg:D

Hát te mutogatod itt a csöcsöd aztán még neked áll feljebb??:D:

Tudod ha betűröd a tőgyeidet egy melltartó alá,és úgy fényképezed le magad,akkor is látszik az összkép:)

2012. szept. 22. 15:08
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
csak a beállásod... meg hogy összenyomod a melled.. ja és az, hogy FELTÖLTÖD ország világ elé a konkrétan majdhogynem PUCÉR tested és felteszel egy olyan kérdést röviden és tömören, hogy "mennyire vagyok dugható?".. ettől leszel egy ribanc édeském.
2012. szept. 22. 15:08
 13/33 anonim ***** válasza:
94%

baz*dmeg:D

Hát te mutogatod itt a csöcsöd aztán még neked áll feljebb??:D:

Tudod ha betűröd a tőgyeidet egy melltartó alá,és úgy fényképezed le magad,akkor is látszik az összkép:)

2012. szept. 22. 15:09
 14/33 anonim ***** válasza:
Akkor már mindent vagy semmit! Sok ruha miatt 5-6-7.
2012. szept. 22. 15:19
 15/33 anonim ***** válasza:
#14es azért mert te bäsznád.. és itt nyallerkodsz.. az más téma.. de akkor is igazam van ha tetszik ha nem...mert lényegtelen, hogy ez egy arctalan oldal akkor is fel ismerhetik és nagyon gáz ...
2012. szept. 22. 15:20
 16/33 anonim ***** válasza:

lány vagyok, és hetero, szóval nem, nem dugnám... ;)

valóban, az utcán felöltözve, melltartóban látjuk egymást (nők), de mi ia tudjuk, mennyit lehet csalni egy ruhával. ő meg a valóságra kíváncsi. csak nem állhat oda így a bnői elé, hogy "lóg a mellem?" " milyen a derekam".... ez egy anonim oldal, itt meg lehet kérdezni...

2012. szept. 22. 15:22
 17/33 anonim ***** válasza:
71%

[link]

ez te vagy képen!

és ez a kérdés tartozik a képhez http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2012. szept. 22. 15:24
 18/33 A kérdező kommentje:

köszi, te érted, mi a bajom...

amúgy ellustultam meg elhegytam magam??? ez látszik??? tényleg??? hát barátom ritka jó szemed van!!! :@

úúúúgy utálom, mikor semmi háttérinfó nélkül megítélik az embert!!!! :@

hát akkor, pedig semmi közöd hozzá, elmondom, hogy 14évesen el kellett kezdenem szedni egy gyógyszert, ami felborította a hormonháztartásom, de annyira, hogy a 163centimhez 110kilósra híztam!!! iszonyat kemény munkával 1,5 év alatt sikerült leadnom közel 40kilót, még mindig folyamatban van a fogyás...igen, a kanapén fekve, csokival a kezemben tettem mindezt!!! öszönöm az értelmes hozzászólásokat!!! :@

2012. szept. 22. 15:26
 19/33 anonim ***** válasza:

senki nem mondta hogy ellustultál:DD

jó gratulálok a fogyásodhoz.Én is fogytam nyáron 10 kilót ahogy nagyon sokan.Nem kell felháborodni.Megkérdezted milyen a test.Véleményt kértél.Kaptál.

2012. szept. 22. 15:28
 20/33 anonim ***** válasza:

"Nem szeretek pontozni, inkább leírom. Túlsúlyos vagy, rád nézek és az jön le hogy egy lusta csaj vagy aki se nem sportol, se nem étkezik helyesen, csak úgy elvan magában... ha elhagyják magukat a nők akkor kábé így néznek ki. Nagyon nem jön be az ilyesmi. Kezdj valamit a testeddel, ha lefogynál jól néznél ki szerintem."

ezt egy előző írta...

2012. szept. 22. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!