Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor számít vki már műnőnek?

Mikor számít vki már műnőnek?

Figyelt kérdés

Nekem a körmöm mű, van műszempillám, néha viselek színes kontaktlencsét és meg lesz csináltatva a mellem. Amúgy a mellemmel meg vagyok elégedve(70D), de sose lehet elég szép. Alapból derékig erő fekete hajam van, de van bele téve néhány szőke tincs, ami oóthaj, de csak azért, hogy ne roncsoljam a szőkítéssel a saját hajam. A többi haam az igazi.

Szerintetek mitől lesz vkiből műnő?

Rajtatok mi mű?

2009. aug. 1. 02:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...igaz, hogy jópáran félreértettétek a kérdést, nem azt kérdeztem, hogy a leírtak alapján én műnőnek számítok-e, hanem hogyte milyen nőt tartasz műnőnek és rajtad mi mű. Annyi, hogy én is válaszoltam a kérédsre.

Az utolsónak pedig üzenem, hogy akkor számodra én is műnő vagyok, mert a "plázacica" kategóriába tartozom. Na és?

2009. aug. 2. 15:16
 12/13 A kérdező kommentje:
13:30, én az Annát sem tartom műnőnek. Ennyi.
2009. aug. 2. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a bizonyos utolsó vagyok. Igen, nyiltan leírom, hogy számomra műnő vagy, de mivel nem kérdezted ezért nem írtam, gondoltam el tudod dönteni , hogy számomra- az vagy-e. Na és? Rajtam semmi nem mű...még látom a kérdésedben. Természetsség híve vagyok. Kelemen Anna pedig egyértelműen műnőnek számít.
2009. aug. 2. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!