Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor számít vki már műnőnek?

Mikor számít vki már műnőnek?

Figyelt kérdés

Nekem a körmöm mű, van műszempillám, néha viselek színes kontaktlencsét és meg lesz csináltatva a mellem. Amúgy a mellemmel meg vagyok elégedve(70D), de sose lehet elég szép. Alapból derékig erő fekete hajam van, de van bele téve néhány szőke tincs, ami oóthaj, de csak azért, hogy ne roncsoljam a szőkítéssel a saját hajam. A többi haam az igazi.

Szerintetek mitől lesz vkiből műnő?

Rajtatok mi mű?

2009. aug. 1. 02:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Te már az vagy. 100% természetes vagyok. Az alakomért ésszel és sporttal tettem, nem késsel és ragasztóval.
2009. aug. 1. 02:27
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
hát amikor ezt már meg kell kérdeznie, mert úgy érzi már nem tudja eldönteni biztosan magáról, hogy mű-e, akkor már tuti az ^^
2009. aug. 1. 02:33
 3/13 anonim válasza:
75%
Előttem szólónak igaza van, és igazából már akkor műnő a műnő ha már van benne valami mű. Neked vam MŰszempillád, MŰhajad, MŰkörmöd, MŰmelled... Én fiú vagyok de utálom a műnőket, jó esetleg egy műköröm még elmegy.
2009. aug. 1. 02:35
 4/13 A kérdező kommentje:

Ja, én általánosan kérdeztem... ne rólam írjatok, hanem a saját véleményeteket ill. hogy rajtattok mi mű.

Elsőnek pedig: az alakomat én is sporttal formálom, művi úton nem lehet elérni formás, izmos lábakat. :)

2009. aug. 1. 02:51
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Ohh ne törődj vele, engem is mindenki műnőnek tart, habár nincs rajtam semmi mű... Annyi, hogy hosszú szőke hajam van (jó, ez festett...:D), barna bőröm, szeretem sminkelni magam, szoktam is!:), imádom a rózsaszínt, a fehéret, az ezüstöt, szeretem a miniruhákat, a magassarkút...a szájfényt!!!:) Ennyi...:)
2009. aug. 1. 11:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak műkörmöm van. A leírás alapján én műnőnek tartanálak téged, de nem feltétlenül. Nekem az az igazán mű, akin ez látszik is. Lehet mű dolgokkal élni igényesen is. Igaz, hogy az sem a természetes, de számomra az már nem az a klaszsikus műnő.
2009. aug. 1. 12:21
 7/13 anonim ***** válasza:

én csak festetni fogom a hajam

szerintem Kelemen A.- val versenybe szállhatnál a Miss 2009 műnő címért

én azokat tartom műnőnek akiken a lehető legtöbb dolog mű

2009. aug. 1. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát nekem néha van (alkalmakra) műkarmom és szétvan színezve a hajam (mindig más). Van rajtam egy tonna vakolat, smink, hajlakk... :D És nem barna a bőröm, mert utálom. (H)

Ez sokak szerint mégis túlzás, sztem kb. alap. Ha amúgy rusnya vagyok és így tetszem magamnak, akkor miért ne? :S

16L.

2009. aug. 1. 23:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen szivem, műnő vagy:D Annak a "műfajnak" tipikus példája, de valakinek ilyennek is kell lenniexD

Lássuk csak, mi mű rajtam... festem a hajam, tusozom a szemem... öö... ezen kívül minden más természetes.

2009. aug. 2. 00:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Mire jó ha lepontoztok mindenkit? Én most írok itt véleményt először és akinek nem tetszik ne azért pontozzon le... majd akkor ha olyant írok ami nem fedi a valóságot köszönöm! szóval, szerintem a műkörömmel semmi baj nincs, azt már 2009-ben mondhatjuk természetesnek. Hajad: imádom a gyönyörű fekete hosszú hajat és én is azért növesztem. A helyedben a szőke csíkokat nem tettem volna bele, főleg nem póthajként, az már elveszi azt a fekete varázst. Melleket meg pláne nem nagyobbítanék a magam 75/A-val sem!! hiszen ezt kaptam és így fogadom el magam, sőt...mások is elfogadnak így és boldog vagyok. ennyi. műnő az aki már a száját is feltölteni , gusztusatalul sminkel, undorítóan nagyok a mellei, baromi hosszú műkörmei vannak , és plázacica stíluis. az én szememben.
2009. aug. 2. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!