Mit tesztek azért, hogy MINDIG (! ) jól nézzetek ki (ápoltan, divatosan mutatósan)? Külső, öltözködés?
olyan nincs h vki mindig jólnézki.
én pl otthon nemvagyok bombanő. az utcán sem, de ha kimegyek akkor rákészülök előtte :D
ruhát váltok, sminkelek, rendberakom a hajam, ilyesmik.
az alap dolgok pedig mindennaposak
Hogy jól érezzem magam, reggel első a zuhanyzás és a fogmosás. Heti háromszor hajat is mosok. Ha megszáradt, akkor vasalni szoktam. Testápolót (sajnos) ritkán használok, mert csak a tusfürdő "tiszta érzését" szeretem.
Ha a hajam nem frissen mosott, akkor össze szoktam fogni- magasan, vagy a tarkómon, de mindig úgy csinálom, hogy egy kis tincset leválasztok a csuriból, kifésülöm, a hajgumi köré tekerem, majd letűzöm :) Kis praktika, de sokat számít!
Az arcomra hidratáló krémet használok, aztán sminkelek. Nyáron alapozót csak esti (vagy nagyon fontos nappali) programokra használok. De mindig használok szmhéjfestéket, szemceruzát a felső szempillsor külső részénél, szempillaspirált és szájfényt. Ja, és krémes bronzos barna pírt, mert nagyon szépen kiemeli a napbarnított bőrszínt :)
Ezek mellett nőies ruhákat, éa magas sarkú szandit vagy cipellőt szoktam hordani, attól MINDIG jól érzem magam :)
Meg persze az ékszerektől is. Valami mindig van rajtam. Bizsukat hordok, vagy Swarovski kristályos szépségeket :)
Mindezt akkor, ha elintéznivalónk van, vagy programot csinálunk. Különben a párommal otthon dolgozunk a gép (net) előtt, így egy átlag napon mindebből a zuhanyzás- fogmosás, a csuri (otthon mindig), szempillaspirál, éa pánt nélküli könnyű ruhák maradnak :)
23/L
öltözködésbe alap h csőgatya...:D:D
hát te aztán izgalmas csak lehetsz, mindig ugyanúgy nézel ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!