FIÚK! Nektek tetszenek az ilyen lányokon? Akiken ilyenek vannak? Irjátok a választok alá hogy hány évesek vagytok! és aztis hogy mi nem tetszik amugy 8. os vagyok 14 éves leszek oktoberben és jövő nyáron akarok ilyet
Figyelt kérdés
ilyen hajszinű?
ilyen száj tetko más felirattal pl egy kereszt és mellette hogy dream vagy let it be ebbe a 2. gondolkoztam:D
8mm fültágító
és orrpc
és ilyen tetko a csuklomra
2012. szept. 9. 22:17
31/36 A kérdező kommentje:
:)))) amugy énse azért csinálom h menő legyek csak egyszerűen ez a stilusom és ennyi:D
2012. szept. 11. 12:46
32/36 anonim válasza:
Csináljad, sz*rt se érdekli... menjél a csürhe után.... kis bolond.
33/36 anonim válasza:
Ha a szüleid még nem mondták, akkor elárulom a nagy titkot neked: majd megbánod! Ebben a korban úgy változik az ember stílusa napról napra, hogy követni sem lehet. Te tudod, a te tested, tedd csak tönkre. Azt sem veszítsd szem elől, hogy a jövőbeli munkavállalásnál is indulhatsz hátránnyal ezek miatt. De mit is papolok itt neked?! Nem az én dolgom lenne...
34/36 anonim válasza:
A pinádba nem raksz tágító szarokat esetleg vagy még valahováá?14 évesen ilyen hülyeségeken gondolkozol?? :o
35/36 anonim válasza:
A hajszín szerintem nem gáz ha neked jól áll meg tetszik, de a többi f.ság
36/36 anonim válasza:
Már nem azért de ez rohadt ronda, ha mindet egyszerre látnám egy lányon szóba se állnék vele, ha csak párat akkor is csak vonakodva, de te tudod.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!