Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK! Nektek tetszenek az...

FIÚK! Nektek tetszenek az ilyen lányokon? Akiken ilyenek vannak? Irjátok a választok alá hogy hány évesek vagytok! és aztis hogy mi nem tetszik amugy 8. os vagyok 14 éves leszek oktoberben és jövő nyáron akarok ilyet

Figyelt kérdés

ilyen hajszinű?

[link]

ilyen száj tetko más felirattal pl egy kereszt és mellette hogy dream vagy let it be ebbe a 2. gondolkoztam:D

[link]

8mm fültágító

[link]

és orrpc

[link]

és ilyen tetko a csuklomra

[link]

2012. szept. 9. 22:17
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
:)))) amugy énse azért csinálom h menő legyek csak egyszerűen ez a stilusom és ennyi:D
2012. szept. 11. 12:46
 32/36 anonim ***** válasza:
Csináljad, sz*rt se érdekli... menjél a csürhe után.... kis bolond.
2012. szept. 11. 13:27
 33/36 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid még nem mondták, akkor elárulom a nagy titkot neked: majd megbánod! Ebben a korban úgy változik az ember stílusa napról napra, hogy követni sem lehet. Te tudod, a te tested, tedd csak tönkre. Azt sem veszítsd szem elől, hogy a jövőbeli munkavállalásnál is indulhatsz hátránnyal ezek miatt. De mit is papolok itt neked?! Nem az én dolgom lenne...
2012. szept. 11. 13:45
 34/36 anonim ***** válasza:
A pinádba nem raksz tágító szarokat esetleg vagy még valahováá?14 évesen ilyen hülyeségeken gondolkozol?? :o
2014. jún. 2. 15:23
 35/36 anonim ***** válasza:
A hajszín szerintem nem gáz ha neked jól áll meg tetszik, de a többi f.ság
2014. jún. 18. 19:53
 36/36 anonim ***** válasza:

Már nem azért de ez rohadt ronda, ha mindet egyszerre látnám egy lányon szóba se állnék vele, ha csak párat akkor is csak vonakodva, de te tudod.

15/F

2014. aug. 17. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!