FIÚK! Nektek tetszenek az ilyen lányokon? Akiken ilyenek vannak? Irjátok a választok alá hogy hány évesek vagytok! és aztis hogy mi nem tetszik amugy 8. os vagyok 14 éves leszek oktoberben és jövő nyáron akarok ilyet
ilyen hajszinű?
ilyen száj tetko más felirattal pl egy kereszt és mellette hogy dream vagy let it be ebbe a 2. gondolkoztam:D
8mm fültágító
és orrpc
és ilyen tetko a csuklomra
Hát.. 14 évesen mi a sz.r akarsz? lehet hogy ki lehet szedetni, de .. Az ilyen haj.. kb mintha valami idióta elmebeteg répa lennél, a szájba minek tetkó? egy.. k.rvára fáj, másrészt ha nem látszik minek? csak hogy elmondhasd magadról hogy "k.rvamenővagyok", fültágító.. alapból hülyén néz ki, nem hogy egy olyan kislányon mint amilyen te lehetsz 14 évesen, orr piercing : kb mintha fika lógna ki az orrodból.. csuklótetkó.. szintén.. várj jó pár évet.. -.-" Hova fajul a világ b.zdmeg?!
20/F
1,A hajszínhez kell egy világos bőrszín,sötétebb bőrhöz nem jó.
2,Szerintem f@szság
3,Nem rossz
4,Ronda
5,Nem rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!