Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK! Nektek tetszenek az...

FIÚK! Nektek tetszenek az ilyen lányokon? Akiken ilyenek vannak? Irjátok a választok alá hogy hány évesek vagytok! és aztis hogy mi nem tetszik amugy 8. os vagyok 14 éves leszek oktoberben és jövő nyáron akarok ilyet

Figyelt kérdés

ilyen hajszinű?

[link]

ilyen száj tetko más felirattal pl egy kereszt és mellette hogy dream vagy let it be ebbe a 2. gondolkoztam:D

[link]

8mm fültágító

[link]

és orrpc

[link]

és ilyen tetko a csuklomra

[link]

2012. szept. 9. 22:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
17%
A xart is kiqrom belőled ha ilyen leszel, édes lányom! :)
2012. szept. 9. 22:34
 12/36 A kérdező kommentje:
szüleim megengedik:DD apumnak a haj meg a tetko még tetszik is:D amugy a csuklo lehet h nemakarok mer kb minden 2 embernek azvan:D
2012. szept. 9. 22:36
 13/36 anonim ***** válasza:
87%

Hát.. 14 évesen mi a sz.r akarsz? lehet hogy ki lehet szedetni, de .. Az ilyen haj.. kb mintha valami idióta elmebeteg répa lennél, a szájba minek tetkó? egy.. k.rvára fáj, másrészt ha nem látszik minek? csak hogy elmondhasd magadról hogy "k.rvamenővagyok", fültágító.. alapból hülyén néz ki, nem hogy egy olyan kislányon mint amilyen te lehetsz 14 évesen, orr piercing : kb mintha fika lógna ki az orrodból.. csuklótetkó.. szintén.. várj jó pár évet.. -.-" Hova fajul a világ b.zdmeg?!

20/F

2012. szept. 9. 22:38
 14/36 anonim ***** válasza:
67%
Ja és grat a szüleidnek hozzá.. -.-"
2012. szept. 9. 22:47
 15/36 A kérdező kommentje:
koszii aranyos vagy:))))
2012. szept. 9. 22:49
 16/36 anonim ***** válasza:

1,A hajszínhez kell egy világos bőrszín,sötétebb bőrhöz nem jó.

2,Szerintem f@szság

3,Nem rossz

4,Ronda

5,Nem rossz

2012. szept. 9. 22:49
 17/36 anonim ***** válasza:
Jah és 17/F
2012. szept. 9. 22:51
 18/36 A kérdező kommentje:

kb ilyen barna a böröm:D ezvolt az elsö kép az idézetes oldalakon amit találtam:DD

[link]

2012. szept. 9. 22:52
 19/36 anonim ***** válasza:
67%
Köszi, tudom Sokan mondták már ;) de nem fogok hazudni csak hogy h.lyét csinálj magadból, bár tökmindegy mert ugyis nagyban sz.r más véleményére valószinű.. :'D
2012. szept. 9. 22:53
 20/36 anonim ***** válasza:
Szemszín függő is,de szerintem ehhez(bár a képen lévő csaj árnyékban van)a bőrszínhez egy-két árnyalattal sötétebb jobb lenne.
2012. szept. 9. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!