FIÚK! Nektek tetszenek az ilyen lányokon? Akiken ilyenek vannak? Irjátok a választok alá hogy hány évesek vagytok! és aztis hogy mi nem tetszik amugy 8. os vagyok 14 éves leszek oktoberben és jövő nyáron akarok ilyet
ilyen hajszinű?
ilyen száj tetko más felirattal pl egy kereszt és mellette hogy dream vagy let it be ebbe a 2. gondolkoztam:D
8mm fültágító
és orrpc
és ilyen tetko a csuklomra
azt, hogy idétlen kislány vagy, a szájtetkó nevetséges, fertőzésveszélyes és nagyon hamar ki fog kopni, értelmesebb tetováló el sem vállalja.
fültágító, orrpiercing... 14 éves leszel még csak? hova fajul ez a világ?
14 évesen...hát mitmondjak.
A szájtetkó nem tetszik, ahogy az orrpc sem. A csuklótetkó nagy divat most, kövesd a csordát, nagyon egyedi leszel...Arról nem beszélve, hogy egy csomó munkalehetőséget elvágsz magadtól 14évesen egy ilyen sz*r miatt (merthogy egyes helyeken nem tolerálják a tetkót). A fültágító undorító, nagyon szép dögös csaj lesz belőled huszonéves korodra fültágítóval.. :D (IRÓNIA)
23N
rohadtul nem tetszenek, tiszta gusztustalan :D
16f
Hé, szerintem csináld meg!:)
Kivéve a szájtetkót!! azzal még várj!:) gondolkodj még azon inkább!:)
Én is 15 leszek, festem a hajam most épp vörös, de volt már lila is.Nem azért csinálom, mert "divatcucc" hanem mert tetszik!:)
Tetkóm nekem is lesz 16. szülinapomra!:)
Orr piercingem is van, 1-3 lyuk van a fülembe:)
És a kicsi fültágító jól néz ki szerintem!:)
szerintem csináld meg mindet kivéve a szájtetkót!:)))
Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!