Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK! Nektek tetszenek az...

FIÚK! Nektek tetszenek az ilyen lányokon? Akiken ilyenek vannak? Irjátok a választok alá hogy hány évesek vagytok! és aztis hogy mi nem tetszik amugy 8. os vagyok 14 éves leszek oktoberben és jövő nyáron akarok ilyet

Figyelt kérdés

ilyen hajszinű?

[link]

ilyen száj tetko más felirattal pl egy kereszt és mellette hogy dream vagy let it be ebbe a 2. gondolkoztam:D

[link]

8mm fültágító

[link]

és orrpc

[link]

és ilyen tetko a csuklomra

[link]

2012. szept. 9. 22:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
52%
Amikor vége a lázadó korszakodnak mindent megbánnál. Mármint, az utolsót lehet, hogy csak 2-3 évvel utána. Szerintem ne tedd tönkre magad, hogy még vidd is valamire az életben.
2012. szept. 9. 22:59
 22/36 A kérdező kommentje:
amugy kék a szemem
2012. szept. 9. 23:04
 23/36 A kérdező kommentje:
amugy nekem kb 7-8éves korom ota tetszenek az ilyenek:D szoval nem mondhatni hogy a lázado koromm miatt:D
2012. szept. 9. 23:05
 24/36 anonim ***** válasza:
Akkor már volt pár éved rágódni rajta,de a tetkóval tényleg várj,a hajad meg tényleg legyen ennél sötétebb mert legalább nem fognak répának vagy gyufának hívni.
2012. szept. 9. 23:13
 25/36 anonim ***** válasza:
Ó te jó ég! 14 évesen ilyeneken gondolkozni. Leszel még majd 60 éves is, hát szembe röhögnek majd a normális fülű 60 évesek.
2012. szept. 10. 06:37
 26/36 anonim ***** válasza:

azt, hogy idétlen kislány vagy, a szájtetkó nevetséges, fertőzésveszélyes és nagyon hamar ki fog kopni, értelmesebb tetováló el sem vállalja.

fültágító, orrpiercing... 14 éves leszel még csak? hova fajul ez a világ?

2012. szept. 10. 08:54
 27/36 mmano88 ***** válasza:
100%

14 évesen...hát mitmondjak.

A szájtetkó nem tetszik, ahogy az orrpc sem. A csuklótetkó nagy divat most, kövesd a csordát, nagyon egyedi leszel...Arról nem beszélve, hogy egy csomó munkalehetőséget elvágsz magadtól 14évesen egy ilyen sz*r miatt (merthogy egyes helyeken nem tolerálják a tetkót). A fültágító undorító, nagyon szép dögös csaj lesz belőled huszonéves korodra fültágítóval.. :D (IRÓNIA)

23N

2012. szept. 10. 10:10
 28/36 anonim ***** válasza:

rohadtul nem tetszenek, tiszta gusztustalan :D

16f

2012. szept. 10. 15:17
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Hé, szerintem csináld meg!:)

Kivéve a szájtetkót!! azzal még várj!:) gondolkodj még azon inkább!:)

Én is 15 leszek, festem a hajam most épp vörös, de volt már lila is.Nem azért csinálom, mert "divatcucc" hanem mert tetszik!:)

Tetkóm nekem is lesz 16. szülinapomra!:)

Orr piercingem is van, 1-3 lyuk van a fülembe:)

És a kicsi fültágító jól néz ki szerintem!:)

szerintem csináld meg mindet kivéve a szájtetkót!:)))

Hajrá!:)

2012. szept. 10. 18:34
 30/36 anonim ***** válasza:
Hányinger az összes, gratulálok neked, ha ilyeneket akarsz.... annyira fiatal vagy még, istenem... és az iróniát se érted!
2012. szept. 11. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!