FIÚK! Nektek tetszenek az ilyen lányokon? Akiken ilyenek vannak? Irjátok a választok alá hogy hány évesek vagytok! és aztis hogy mi nem tetszik amugy 8. os vagyok 14 éves leszek oktoberben és jövő nyáron akarok ilyet
ilyen hajszinű?
ilyen száj tetko más felirattal pl egy kereszt és mellette hogy dream vagy let it be ebbe a 2. gondolkoztam:D
8mm fültágító
és orrpc
és ilyen tetko a csuklomra
14 évesen ne ilyeneken gondolodj, hanem tanulj,mert nem a tetkótól meg a piercingtől leszel sikeres.
És úgy mellesleg a legtöbbje elég gáz, ami lehet, hogy ennyi idős korban még nem úgy tűnik, de 10 évvel később, hidd el, hogy gáz lesz
Nekem speciel egyik sem tetszik, pedig a fülbevalók, tetkók, piercingek terén sok dologgal nincs bajom.
16/F
amugy a tetko az tuti tetszeni fog a számba meg alig látszik a csuklomom alapbol akarok:D ö a hajat átlehet festeni ha megunom a fültágítot kilehet szedni összenő vagy ha nem csak kb 5 mm akkor teszek bele olyan tágitot amin nem lehet átlátni:D a pct is kilehet szedetni:D
és nem azért csinálom hogy sikeres legyek hanem azért mert tetszik:D
Haj - szép szín, egy felnőtt érett nőn akinek van hozzá stílusa. Egy kislányon mint te csak nevetséges.
Száj tetkó - a jövőben kinyitod a szád egy állásinterjún, simán haza is küldenek.
Fültágító - undorító divatcucc
Orrpiercing (pc =/= piercing) - másik undorító divatcucc
Írás tetkó csuklón - újabb divatcucc
És te komolyan ezeket akarod? Amint kinövöd a lázadó korszakot, ezt mindet megbánod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!